Snel bezorgd, goede service, goed product

Voor het eerst besteld, maar super gegaan, snelle levering👍

Top kwaliteit, goed op de hoogte gehouden, tevreden!

Onesie besteld als kado voor een lang iemand. Was groot genoeg. Goed op de hoogte gehouden via de mail over de status van de bestelling en de stappen in het bezorgen. Tevreden klant!

Heel erg goed

Heel erg goed

Goed en snel

Mijn dochter is helemaal blij met haar cohesie. Voldoet aan de verwachtingen en was snel bezorgd.

Vriendelijk en snelle service

We hebben een onesie besteld vanwege een festival. Erg snelle service, helaas was mijn onesie te klein, even gemaild en erg snel een reactie terug gekregen en snel een nieuwe grotere gekregen. Echt een aanrader!

De levering is geleverd op de dag dat ik wilde en het was ook nog op tijd geleverd. Top, dank je wel

Onesies waren enorm snel geleverd en van erg goede kwaliteit

Leuk en snel

Tijdens de Summer Internship is der altijd een “dierenpak dinsdag” dus dit was de perfecte site. Veel opties en best goedkoop.

Ondanks dat ik een onesie ontving met een gat erin, ben ik heel tevreden. Omdat er heel goed met deze klacht is omgegaan!

Snelle levering, sympathiek volk

Mooi pak, goede uitleg, snelle levering, hoge verzendkosten helaas

Netjes geholpen via de telefoon, product snel in huis

Ik had enkele vragen en werd hierover via de telefoon vriendelijk geholpen. Hierna besloten op de onesie te bestellen en deze was netjes de volgende dag al gelijk in huis.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service. Toppie.

Pluspunten

Dit is één van de beste aankopen die ik ooit heb gedaan. Hij was super snel geleverd en ik was al super blij met mijn onesie voordat hij aan kwam. Als het kon had ik zeker 6 sterren gegeven. Hij is lekker warm, zacht, past perfect en de sloffen die ik erbij had bestelt passen ook goed en zitten hartstikke lekker. En ook nog een goede klantvriendelijkheid. Top!!!

Die zijn er helemaal niet

Pluspunten

Snel geleverd, top kwaliteit, heel vriendelijk geholpen via de telefoon en later nog via de chat. Communicatie perfect en doen wat ze beloven

Pluspunten

Dinsdag besteld en woensdag in huis. Erg mooie onesie en erg zacht. Zeker een aanrader!

Voor nu geen.

Pluspunten

Pluspunten

leuke grappige onesie, mijn zoon is er weg van

er zat wel snel een gaatje in bij de naad maar deze heb ik zelf dicht gemaakt

Pluspunten

Zeer mooie onesie! Past goed en maat valt normaal.

Afwerking een beetje slordig, maar alsnog heel erg mooi!

Pluspunten

Snelle en correcte communicatie

Pluspunten

Goede kwaliteit producten, snel geleverd.

Pluspunten

Snelle levering en super leuke onesie!

Pluspunten

Snelle levering en de kinderen zijn heel blij met de onesies.

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.