Pluspunten

Perfecte pasvorm onesie. Snelle levering

Pluspunten

Prima, geleverd volgens planning!

Niets.

Pluspunten

Super snelle service. Goede communicatie wat betreft levering (missen van...) producten.

Pluspunten

Medwerkers zijn heel behulpzaam, bij mij wilden ze er alles aan doen om het optijd te krijgen en ben ze er erg dankbaar voor ook voor de kans om het eventueel op te halen! Ik ben heeeel blij met de service je kan altijd bellen en ze staan klaar, heeel erg bedankt studentonesie! Heb een goed weekend gehad dankzij jullie hulp bij bestellen!! Groet, Suzanne

Pluspunten

Super snelle levering leuk verpakt en heerlijk zachte onesies!!!

Ik heb twee onies voor mijn kids besteld en voor mijn mannen was de keuze voor een rits ipv knopen miss makkelijker geweest

Pluspunten

snelle levering, goede prijs, artikel is van een erg goede kwaliteit

Geen op dit moment

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd, betaalbaar en goede kwaliteit.

Geen.

Pluspunten

Snel afronding van de aankoop Snel thuis geleverd

Meer uitleg over maaten/maat tabel

Pluspunten

snelle levering en de vrijgezel was heel blij met zijn unicorn pak..

2 sterren: slechter dan verwacht

Dinsdag besteld. Zou op donderdag geleverd worden. Tijdens het thuis (speciaal voor thuisgebleven) wachten, verandert het levermoment naar vrijdag. Betrouwbaarheid is voor mij dus erg laag.

Pluspunten

Op zaterdag rond 17u nog telefonisch contact gehad. Mijn dochter is 1.52 m. Ik heb een S besteld. De maat klopt zoals aangegeven op de site. Kwaliteit is goed! Snelle levering. Zaterdag besteld--->Dinsdag geleverd. Leuke bedank kaart erbij met een kortingscode voor een volgende bestelling of om cadeau te doen. Erg attent en leuk. AfterPay werkte ook perfect. Zeer tevreden.... en heel belangrijk, een blije dochter. TOP! Bedankt!

Pluspunten

NIET binnen de 24u! Maak duidelijk op de website dat weekend er niet bij hoort! De onesie was al een beetje gescheurd bij ontvangs. Ik heb deze eerst moeten herstelen voor mijn zoontje hem aankon.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

materiaal: na 1 dag was de naad al los!

Pluspunten

Snelle reactie en levering

Pluspunten

Hele leuke, mooie pakken en snelle levering!

Pluspunten

Prima website.

Pluspunten

Zeer snelle en goede service. Men zoon is zeer tevreden met z'n nieuwe, zachte onesie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel thuisbezorgt en lage prijs

Pluspunten

Zondags een onesie besteld, dinsdag geleverd. Ruim op tijd voor de carnavalsoptocht :-). Prima!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, snelle levering. Leuke onesies!

Pluspunten

Hier zijn super veel leuke dierenonesies op 1 plek verkrijgbaar!! Fijne stof. Goeie verzending op tijd binnen!

Een ringstaartmaki en konijnen onesie!

Pluspunten

Snelle levering. Netjes op de hoogte gehouden via mail.

Pluspunten

Goede service, leuke producten en niet te duur! Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering.

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.