2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De onesee was er heel snel en ziet er mooi uit. Maar...

Bij de eerste keer dragen zitten er al allerlei gaatjes in, en de knoopjes gaan vanzelf open. Ook de rits was al meteen stuk. Beetje teleurstellend, zeker voor die prijs!

Pluspunten

Super snel

Pluspunten

snelle,correcte afhandeling

ik kreeg op zaterdag een mail dat het pakje die dag geleverd zou worden. Ben daarvoor thuis gebleven. Pakje werd zondagmiddag geleverd. moest ook niets ondertekenen,terwijl in de mail vermeld stond dat we moesten ondertekenen.

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen, Betrouwbaar, Goede en snelle verzending!

Pluspunten

Top! Snelle service & hele leuke onesies!

Pluspunten

snelle levering en juiste maat , net wat ik wou

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte communicatie. Snel antwoord op m’n mail. Zelfs na kantooruren. Bedankt Martijn

De website lokt wantrouwen uit. Dankzij vlotte communicatie toch bij jullie besteld. Ik hoop op een vlotte verzending en aflevering.

Pluspunten

Duidelijke site en je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling en verzending.

De kosten voor verzending binnen Nederland liggen niet echt in lijn met andere bedrijven of concurrenten. Vaak boven een bepaald bedrag zelfs gratis verzending.

Pluspunten

1 van de onesies heeft verschillende lengte in mouwen en de staart is scheef genaaid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle, correcte levering

kwaliteit product, in de witte zone op de buik waren vage rosé vlekken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en netjes in een zak met rits verpakt.

Ik vind de vorm van de onecy heel vreemd. Zeer gekke pasvorm.

Pluspunten

Snelheid

Pluspunten

heel snel opgestuurd en snel ontvangen, in perfecte staat aangekomen en heel aangenaam om te dragen ! ik raad het echt aan om hier je onesie te komen !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keuze

Alle naden van de eenhoorn-onesie al opnieuw moeten vastnaaien. Stof is veel te kort op de naad gestikt. Ook de rits moeten repareren. Valt erg tegen voor deze prijs!

Pluspunten

Goede snelle levering en niet onnodig veel informatie van mezelf hoeven afgeven

Mischien maar verschil in maten dus inplaats van bv 1 van 1.80 tot 1.95 1 van 1.80 tot 1.90 en tot 2 meter

Pluspunten

Grmakkelijke website snelle levering super

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelling was er snel

de maten van de onesies: medium krap aan beenlengte , de twee large ook erg verschillend van lengte, eentjeok en eentje krap aan de mouwen

Pluspunten

Heb even gewacht met beoordeling.Had goederen teruggestuurd voor omruiling andere maat,de vrijdag verleden week.Gisteren donderdag 02/11 toegekomen.Was vlugger dan Ik had verwacht.Dus service positief.

Bij het terugsturen van omruiling naar klant,vooraf een e-mailtje van aanbiediding bij klant. Dank bij voorbaat.

Pluspunten

Snelle levering +1 Groot assortiment +1 Goede prijs/kwaliteit verhouding +1 Dusdanig warm zodat verdere kledij niet nodig is +1 Eenvoudige toegankelijkheid vriendin voor bepaalde handelingen +1 Rits aan de achterkant voor prettig toilet bezoek +1 Pinguîns zijn angstaanjagend, dit pak was daarom ideaal voor Halloween. +1

De verzendkosten waren onverwacht. Tip: Vermelding zogenaamde "gratis verzending" of "gratis thuisbezorgd!" scoort. Mensen vergeten of snappen niet dat bedrijven dit in de kostenberekening meenemen om tot een verkoopprijs te komen. U kunt het nog leuker maken door te melden dat men korting krijgt wanneer zij meerdere producten bestellen. Uiteraard komt dit aangezien er slechts eenmaal verzendkosten betaald moeten worden. Maar "korting" staat leuk.

Pluspunten

Super snelle levering (1 werkdag), leuke onesie en ziet er kwalitatief goed uit.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle correcte levering. Goede kwaliteit onesie.

Een rits in plaats van knopen.

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.