Pluspunten

Bestelling was snel binnen en het contact verliep vlekkenloos. Helemaal perfect!

Pluspunten

Alles snel en goed geregeld en ontvangen. Onesie ziet er goed uit.

Een rits i.p.v. knopen vind ik prettiger in een onesie.

Pluspunten

onesie kwam erg verkreukeld uit pakje

Pluspunten

Supersnel en vriendelijk geholpen in de chat. Handig dat dit kan! Ik vind dat een stuk fijner dan bellen en dan vaak ook nog eens bij bedrijven lang in de wacht moeten staan. Supermooi product ook, heel erg zacht en mooie kwaliteit.

Ga zo door met jullie goeie service!

Pluspunten

Ik had een flanel panda onesie besteld, zodat het op de bühne niet zo warm zou zijn, maar is toch fleece geworden. Dat wordt dus toch flink zweten!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De kwaliteit van het product is nog. Minder dan dan van de primark.. En het kost meer. Mijn dochter deed die van haar net aan, en de rits aan de achterkant gaat niet goed open of dicht.

Pluspunten

Hele snelle levering, waren helemaal verbaasd dat het er zo snel was.

verzendinskosten te duur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site, vond het makkelijk te bedienen. Er werd goed informatie gegeven over hoe het stond met de bestelling.

De onesie's browsen ging een beetje lastig op telefoons

Pluspunten

snel, gedegen, helder in de communicatie, leuke korting bon in het pakketje.

Pluspunten

€30 is een goede prijs voor een onesie, heel groot aanbod, bezorging was erg snel en de klantenservice hielp ontzettend goed met al mijn vragen.

Meer foto's van een bepaalde onesie, de prijzen altijd op €30 euro houden en niet op €60(dit is naar mijn gevoel te veel).

Pluspunten

Goed aanbod, prima prijzen, snelle levering en prima communicatie.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering

Pluspunten

De bestelling (onesie dinosaurus + groene dinosloffen) werd snel en netjes geleverd. Het materiaal van de onesie is erg fijn en hij zit comfortabel. De onesie is in het echt net zoals op de foto (ook de staart, wat ik belangrijk vond).

De knoopjes zitten niet heel goed vast waardoor deze snel losraken, dus een tip is om deze zelf even extra goed vast te naaien.

Pluspunten

komt afspraak na zeer snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, leuke en zachte onesie

Pluspunten

Zeer vlotte communicatie, ik had helaas een maatje te klein besteld. Met een aantal mailtjes had ik binnen de korste keren de correcte maat in de bus. Dankzij de goede service hebben we daarom toch alles op tijd binnen gekregen :) Bedankt!

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

We hadden een klacht over de ontvangen Onesie, die was nl na de 1e keer wassen op een naad gescheurd omdat er te dicht op de naad was gestikt. Foto's gemaakt, via mail verzonden en de dag erna een mailtje dat dit niet de bedoeling kon zijn en dat er een nieuwe toegestuurd zou worden. Nieuwe Onesie na een aantal dagen keurig ontvangen. Super goede afhandeling en keurig geholpen!

nvt

Pluspunten

De levering was zeer snel en de verpakking was zeer origineel. Ik ben heel tevreden van mijn onsie.

Pluspunten

Snelle levering, snel en duidelijk contact bij klacht, klacht zeer snel opgelost en ook nog een goedmaker meegestuurd. Echt top. 5 sterren, maar die krijg ik niet aangekruisd

Ik zie geen verbeterpunten. Korte lijnen en snelle nette levering. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

duidelijk, op tijd geleverd

niets op aan te merken

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.