3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levertijd en goede prijzen

Er zit weinig vulling in de eenhoorn onesie. De neus en de vleugels hangen daardoor slap.

Pluspunten

Pluspunten

Goede kwaliteit en vlotte levering

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit Kortom prima

Pluspunten

Duidelijkere informatie over maten. Niet enkel lengte maar ook breedte aangeven

Pluspunten

Toen ik mn onesie binnen kreeg bleek hij anders te zijn dan op de site. Ik heb contact opgenomen via de mail en binnen een paar uur had ik al een reactie. Het is snel en op een passende manier opgelost. Super service!

Pluspunten

de onesie is al kapot (rits achterkant is kapot)

Pluspunten

The service is excellent !!!

Pluspunten

Snelle levering Juiste informatie over product (maten)

Categorisering op de website kan beter

Pluspunten

Uitstekende website; goede snelle levering!

NVT

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Totaal niet tevreden. Ik bestel een pak. Geeft hij aan dat afterpay het niet doet. Ga ik naar bol.com en bestel hem daar via jullie. Krijg ik 2 pakken opgestuurd waarvan 1 nog geen eens de gene is die ik wilde. Plus ze zijn anders dan de afbeelding aan geeft qua kwaliteit. Beide pakken gister terug gestuurd met track en tracé!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi en overzichtelijke website

De bezorging kan niet direct worden geleverd op een bezorg adres anders dan de woning zelf. Dit is wel wenselijk. Bijvoorbeeld een PostNL afleverpunt of iets dergelijks

Pluspunten

Snel Goede kwaliteit Perfecte service (ook bij retour)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling werd op tijd geleverd.

Produkt was in verpakking gepropt, met als gevold dat het er niet netjes uitzag. Ik kreeg de kreuken er niet uit met een strijkijzer.

Pluspunten

Pluspunten

5 op 5

Pluspunten

Overzichtelijke en duidelijke site. Zeer duidelijke maataanduiding (vermelding van lengte) zeer snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle maar kostbare levering.

Product is slecht. Na 1 week zitten op de naden de gaten er al in.

Pluspunten

Ik heb er nu twee onsies hier besteld en ze zijn lekker warm en zitten lekker ook de levering is lekker snel en heb geen problemen gehad

Pluspunten

Mooie onesie en super snelle levering

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.