Pluspunten

Super snelle verzending, supwr goede kwaliteit, lekker zacht. In 1 word geweldig!

Geen verbetertips!

Pluspunten

Overzichtelijke website (ook voor mobiel), levering de volgende dag, goed product.

Geen.

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Relatief hoge verzendkosten Verpakking

Pluspunten

Afwerking onesies kan nog beter; los hxngrnde draadjes, knoopsgat wat nog opengetornd moest worden.

Pluspunten

Wat je ziet op foto, is ook wat je krijgt. Levering gebeurde heel snel!

Pluspunten

Goed en snel

Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering Goede produktomschrijving Dochter is zeer tevreden van de zachtheid van de onesie. Ze durft wel niet naar toilet dmv de ritssluiting achteraan: bang dat de staart vies wordt. ;-)

Pluspunten

snelle levering en snel contact en persoonlijk. Goede service.

even bij after pay vertellen dat dit extra kosten met zich mee brengt.

Pluspunten

Ik ben netjes geholpen aan de telefoon en de levering ging erg snel!

Meer duidelijkheid over de voorraad op de site.

Pluspunten

Snelle service, goed verpakt. Mijn zoon was er blij mee☺️

Pluspunten

snel en beloven wat ze doen

duur

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering snel

Geen formulier voor eventuele terugzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling kwam op de dag die was afgesproken.

De onesie heeft een horizontale rits aan achterzijde. Dit was mij niet bekend.

Pluspunten

Superproducten en snelle service, ook heel handig dat je met bancontact kan betalen!

Gratis/goedkopere verzending zou leuk zijn

Pluspunten

Snelle levering Prijs kwaliteit dik in orde

Pluspunten

Prettig en snel persoonlijk contact bij het afhandelen van een vraag en een aangepaste bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Toen de gekochte onesie na 2x dragen overal uit zijn naden barstte is dit direct netjes opgepakt en heb 15 euro retour gekregen(mocht ook omruilen).Heb later een tweede besteld die voelt qua kwaliteit wel zwaarder aan dan de eerste

probeer wel alle onesies dezelfde kwaliteit te hebben er zit blijkbaar wel verschil tussen de eerste vond ik het geld eigenlijk niet waard terwijl de tweede dit zeker wel is.(zijn wel verschillend type)

Pluspunten

Snelle respons op bestelling, en vlot opvolgbaar wanneer je levering bij koerier wordt aangeboden. Wij hadden op een paar werkdagen gerekend, maar was na 2 dagen al thuis. Dus ook geen minpuntjes.

Pluspunten

Snelle leverering.

Gratis retour!!

Pluspunten

Zeer communicatief, klantvriendelijk en oplossingsgericht. Ik ben uiterst tevreden over dit bedrijf. Een voorbeeld voor velen, vind ik. Werd je overal maar zo prettig en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. De onesie was een cadeau voor mijn dochter en ze is er he-le-maal blij mee! Maat was goed, kwaliteit ook wel, ik hoop dat het zo blijft na een keer wassen.

Ik kan er geen bedenken. gewoon zo doorgaan en misschien de collectie uitbreiden met andere dingen na verloop van tijd.

Pluspunten

Netjes de volgende dag geleverd

Een iets andere verpakking. Plastic zak staat beetje armoedig...

Pluspunten

heel snelle en correcte afhandeling en levering goederen zijn online te volgen product is zoals beloofd; heel mooi, kwaliteit uitstekend en prima afwerking

geen

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.