Pluspunten

Zeer snelle levering, goede service, zeer tevreden over de onesie (zeer zacht en kwalitatief)

Pluspunten

Goed product, snelle verzending.

Pluspunten

Aanbod

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering.

Betere kwaliteit spullen afleveren, werd geleverd met drie gaten in de onesie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel geleverd.

De rits ging constant open achteraan aan de poep. Bij levering al.. Hebben dan nieuwe rits moeten steken...

Pluspunten

Snelle service. Bestelling gedaan....volgende dag al in huis.

Pluspunten

Duidelijke website, duidelijkheid over de bezorging en het product is precies zoals de beschrijving

Pluspunten

Een snelle levering! Alles zonder problemen aangekomen.

De onesie heeft touwtjes die uitsteken.

- omruilservice: goed maar je moet instaan voor eigen postkosten

Pluspunten

Snelle levering. Kleuren onesie op de website komen overeen met origineel. Er werd direct gehandeld toen bleek dat ik een verkeerde maat toegestuurd had gekregen.

Verpakking erg kwetsbaar (alleen een plastictas eromheen) En helaas nu na 2 weken al een gaatje erin bij de naad.

Pluspunten

Makkelijk te vinden op internet en foto komt overeen met de werkelijkheid.

Pluspunten

Ik had graag willen zien dat jullie bedrijfsnaam anoniem was op pakket (ivm verrassing)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wordt inderdaad snel geleverd

geen

Pluspunten

Pluspunten

Veel aanbod.

Pluspunten

Snelle levering met aandacht voor extra informatie. Op de Site was de onesie allen te bestellen in combi met sloffen. deze had ik liever niet. De onesie is geleverd zonder sloffen. nadeel vind ik dat de verrekening pas plaats vind nadien ik het totale bedrag heb voldaan. Ik had liever gezien dat jullie de verrekening op factuur hadden gezet. ik vind dit een beetje omslachtig. Wens julle veel klanten toe. Vriendelijke groet Margreet Hagen

Zie bovenstaande info.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en bij bellen word er direct door iemand opgenomen en krijg je geen keuzemenu o.i.d.

Verpakking zending is heel dun dus gaat snel kapot met grote kans op beschadiging onesie. Bij retourzending met ruil word je niet op de hoogte gehouden of pakket retour is ontvangen en wanneer nieuwe pakket wordt verzonden

Pluspunten

Mooiere verpakking niet zo vol plakband

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

assortiment, snelle levering

kwaliteit niet optimaal: van één van de onesies zijn na twee dagen al naden los

Pluspunten

Betrouwbaar, snel, en kreeg supersnel antwoord op mailtje over uitverkochte Onesie.

Pluspunten

Supersnelle levering

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.