3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle en efficiente verwerking

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs / kwaliteitsverhouding

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit van de heerlijk zachte onesie

Pluspunten

Nadat ik netjes een mail heb gekregen, was mijn bestelling de volgende dag al binnen. Echt top, was de1e keer, maar zeker niet de laatste keer.

Pluspunten

Snelle levering & toffe Onesie. Bestelde pantoffels zaten in eerste instantie niet in het pakket, maar na een mailtje naar de klantendienst zonder discussie rechtgezet en de volgende dag geleverd. Prima service!

Pluspunten

Overzichtelijke site, vlotte verzending van de onesie. Wij bestelden voor onze dochter de paarse eenhoorn. Mooie kleuren, prima kwaliteit. Helaas vond mijn dochter de onesie niet zo lekker zitten, dus retour moeten sturen. Ook dit ging vlekkeloos. Behulpzame en snelle reacties vanuit Student Onesie. Nu even wachten tot mijn dochter een paar cm langer is, dan zit de onesie beter.

Pluspunten

Kan alleen maar positief zijn, ene dag besteld volgende dag in huis.

Pluspunten

Snelle verzending, snelle reactie en zeer klantvriendelijk. De service is zeer hoog en professioneel complimenten.

Vormgeving kan iets mooier want jullie zijn veel professioneler dan jullie ogen.

miss wat duidelijke aangeven wat de levertijd is. maar kan ook aan mij liggen dat ik t niet kom vinden. snelle reactie op mail was fijn

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering was snel

De onesie zat vol met gaten in de naden en overal losse draden voor de prijs was de kwaliteit niet zo goed

Pluspunten

Mooie onesie. Mijn kleindochter was er dolblij mee.

Pluspunten

Snel geleverd en de onesie is precies wat ik me had voorgesteld.

Het is fleece, zoals ik al verwachtte. Geen flanel zoals beschreven. Daar ben ik juist blij mee, maar de beschrijving klopt niet ;-)

Pluspunten

Vlotte bestelling,vlotte levering op aangekondigde leveringsdag

Bij bestelling vanuit Belgie waren de verzendingdkosten hoger,begrijpelijk,maar toch eens werk van maken om geen extra kosten aan te rekenen.

Pluspunten

Superleuke onesie van mooie kwaliteit, snel bezorgd

Pluspunten

Supersnel! Zoals op de foto. Heel blij mee

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit, zachte warme onesies, top !

Pluspunten

Heel mooi product, lekker zacht, mooie kleuren en heel fijn materiaal. Heel vlug geleverd dus het was mooi voor pakjesavond in huis.

Niks op aan te merken!

Pluspunten

Geweldige service. Snelle levering

Ik weet echt niets te bedenken.

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.