Pluspunten

Over wat is heb besteld kan ik nog niets zeggen het is een kado dat ik pas in december geef. Maar de vragen die ik via de mail heb gevraagd zijn keurig en super vreindelijk beantwoord nu al dik tevreden

Pluspunten

bestelling geplaatst,wordt duidelijk aangegeven waaneer verpakt en wanneer verzonden. we kregen het pakketje dan ook op de beloofde datum en zoonlief was helemaal happy met zijn giraffen onesie!!

Pluspunten

Snelle verwerking en verzending van de bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Snelle berichtgeving. - Goede en snelle tussentijdse terugkoppeling via mail over stand van zaken. - Stof van panda pak is lekker zacht.

Tips: - de stof geeft erg af bij voorzichtig wassen. Wit is daardoor grijs. - wat knoopjes te weinig waardoor pak openvalt.

Pluspunten

Snellere levering dan beloofd

Achteraf betalen vanuit België

Pluspunten

goede service

vermelden op de website wat je moet doen als het product niet in orde

Pluspunten

Snell levering. En mogelijkheid tot achteraf betalen is ook fijn.

Pluspunten

Snelle service mooie onesies

De ritsen iets steviger maken en misschien nog pakken maken die een maatje groter zijn.xxl

Alles tip top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot en gevarieerd aanbod

De maat komt niet erg overeen. Heb een XL bestelt maar had misschien beter een L kunnen nemen

Pluspunten

De kids zijn er superblij mee.

Pluspunten

Heel erg mooie zachte stof en enorm snel in huis.

Pluspunten

Snel geleverd, had de onesie die ik wilde

Pluspunten

Na een half jaar en meerdere wasbeurten nog steeds superzacht. Had ik neit verwacht!

Pluspunten

Duidelijke en uitgebreide info op de site

De onesie is heerlijk zacht. Ik heb hem gekocht voor een verkleedpartij voor mijn dochter, maar ze draagt hem 's avonds gewoon thuis ook. Ik heb hem nog niet gewassen, dus ik kan nog niet zeggen hoe ie uit de wasmachine zal komen. Maar bij de eerste keer aantrekken, scheurde meteen de boord tussen pols en arm, en tussen enkel en been, dat is jammer.

Pluspunten

Leuke onesies! Super zacht en hele fijne mooie kwaliteit

Pluspunten

Per ongeluk de verkeerde maat besteld, makkelijk om te ruilen en de goede supersnel in huis.

Pluspunten

Alles goed

Pluspunten

Snel binnen, goed verpakt mooie kwaliteit

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, eerlijke foto

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.