Uitstekende service kwaliteit en communicatie

Snelle levering tegen juiste prijs Goed telefonisch bereikbaar voor vragen Afspraak en levering komen overeen Als extraatje onderhoudsmiddel en houten vormen om in je schoenen te doen wanneer niet in gebruik

Snelle en vriendelijke service

Ik heb in 1 week 2 paar Van Bommels besteld. Het eerste paar had ik per ongeluk in de verkeerde maat besteld, na een telefoontje is dit gewijzigd en kreeg ik alsnog het paar met de correcte maat. Hele aardige en behulpzame vrouw aan de telefoon. Tweede paar heb ik wel goed besteld en was de volgende dag al in huis met een aardige kaartje er bij. Super service en zo support je toch de kleinere ondernemer. Absoluut een aanrader.

Goed geholpen

Online schoenen besteld, was niet op voorraad dus wat langer moeten wachten voordat ik ze thuis had. Netjes afgehandeld met een persoonlijke boodschap!

Snel geleverd en mooie tas

Een mooie tas besteld. Deze was met zorg ingepakt en snel geleverd.

Wat een aangename verrassing bij het opereren van de schoenendoos. Voorzien van een handgeschreven kaartje waarin stond veel plezier met de nieuwe slippers. En alsof dat niet genoeg is zit er ook nog een spray bij om de slippers mee in te spuiten. Hoe leuk is dit? Kortom een super ervaring en ik zal deze zeker met anderen delen. Daarbij zitten de slippers heerlijk. De Roos schoenen bedankt!

Uitstekende ervaring

Complete en fijne webshop!

Heel blij met mijn nieuwe schoenen. Netjes verpakt, leuk kaartje erbij en een spuitbus. Zeker aan te raden.

Vlotte levering

Snel ontvangen en schoenen zoals verwacht prima!

Alles prima verlopen en zelfs nog een spuitbus beschermer cadeau!

Perfect!

Hele mooie schoenen, snel verzonden, prima!

Voor de eerste keer heb ik bij De Roos schoenen online gekocht en dat is prima verlopen. De winkel geeft duidelijke informatie over het verloop van het verzendproces van de schoenen. De schoenen zijn in een goed verpakte doos verzonden. Met een persoonlijk briefje erbij van een medewerkster. Dat was verrassend en aangenaam. De schoenen zitten perfect en zijn prachtig. Kortom: voor herhaling vatbaar!

Super snelle levering, fijn dat je bus met spray krijgt om je schoenen in te spuiten.

Geweldig!

Prima kwaliteit en zelfs nog een onderhoudsspray erbij ontvangen!

Leuke winkel,

En ook altijd een persoonlijke kaartje bij de bestelling ( kleine attentie) En een goede service. Gewoon Toppie.

Gewoon prima en leuke collectie

Mooie merken,en snelle levering.

Toegankelij

Een probleem met een zending werd snel opgelost.

SO SO bad!!!!!!

No answers- no reaction to PayPal nor to telephone! Package not received after a long time! Still did not get my package!

Goeie communicatie en zeer snel geleverd , ik ga daar zeker nog kopen!

Helemaal perfect. Schoenen zijn direct gestuurd, keurig met een persoonlijk briefje erbij met dank voor de aankoop. Helemaal zoals het hoort

Gewoon goed zonder meer

Makkelijk en duidelijk om te bestellen, snel geleverd en alles mooi en netjes verpakt met een leuke persoonlijke boodschap. Ook van Nederland naar België. Snel verder geholpen bij een vraag over het gewenst product. En de sneaker op zich is 'top', goede prijs en exacte maat.

Geweldige service.

Snel verzonden en met mooie spray erbij en lief kaartje. Heel attent!

Goede en snelle communicatie over de kortingscode die ik niet gelijk kon gebruiken. Fijn om in deze tijd persoonlijk contact te hebben met de winkel. Aanrader!

Ruime keuze goede service en de levering was supersnel!

Ruime keuze hoge service en de levering was supersnel! Aanrader

Bestellen met een goed gevoel

Er kan soms een paar dagen vertraging zitten tussen bestellen en levering door hun voorraadbeheer. Dat is ook het enigste punt die ik voor verbetering kan vinden

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda