Top zaak

Vandaag 2 paar Via Vai's gekocht, fijn geholpen. Mooie diversiteit aan schoenen een top zaak!!

Kortom helemaal PRIMA!

Snelle levering en netjes verpakt met een handgeschreven kaartje erbij. Leuk!

Ruime keuze, snelle levering

Riime keuze , snelle levering

Snelle bezorging, goede service

Bestelling gedaan, snelle bezorging!

Super bezorging

Snelle bezorging met in de schoenendoos een bus verzorgingsspray!

Goede service en communicatie, snelle levering

Leuk persoonlijk briefje bij de bestelling!

Scherpe prijs, goede levering

Levering ging zeer snel, ondanks niet op voorraad. Communicatie daarover ook goed. Scherpe(re) prijs en extra’s (spray en schoenspanners) zijn top.

Prima service!

Prachtige schoenen, snelle verzending en een spray cadeau!

Scherpe prijzen en snelle levering

Ik had nog nooit gehoord van De Roos schoenen, maar toen ik gericht op zoek was naar een paar schoenen kwam ik bij hen uit. Prijs was scherp en de levering snel. Kortom, ik ga hier vaker bestellen.

Uitstekende service

Schoenen waren niet op voorraad. Bij de leverancier besteld en toch thuis bezorgd.

Was goed geregeld kreeg netjes bericht dat de schoenen niet op voorraad waren.

Maar werden twee dagen later geleverd Prima service

De Roos doet wat ze zegt, uitstekende service.

Attent

Snelle levering en zeer attent een persoonlijk kaartje bij de bestelling

Uitmuntend

Geweldig. Fijn via internet bestellen. Keurig verzorgd bezorgd. Top service.

Goede keuze, snel verstuurd

Overzichtelijke site, goede keuze, snel verstuurd. Bij openen nog een persoonlijke "note" in de doos bij de schoenen.

Alles prima de luxe!

Super snelle en goede service!

5 sterren met vlag en wimpek

Ik had een verkeerde schoenmaat besteld. Na een maailtje naar De Roos werd dit direct hersteld. Ik ontving keurig de juiste schoenmaat. Dankjewel!

Wat een service

Prima service en snelle levering

Nadat ik verkeerde maat schoenen dacht te hebben gekocht heb ik andere maat besteld. Ook deze waren snel binnen met een persoolijk berichtje. Retour aanmelden ging eenvoudig en dus snel. Geld stond binnen een week weer op mijn rekening. Prima winkel!

Dank voor de snelle verzending en attente kaartje erbij! Ik ben heel blij met deze schoenen van een mooi Spaans merkje.

Super geregeld

Snelle service, ik ga vaker hier m’n schoenen bestellen.

Snelle nette bezorging

Afgezidn dag de prijs van mijn Floris schodnen keurig was, kreeg ik als attentie schornspanners en schoenwax cadeau. Een attent kaartje maakte de aankoop compleet. Wat ook prettig is is de communicatie. Mijn schoenen waren niet op voorraad en daar hielden ze me goed van op de hoogte. Keurig op tijd ontvangen.

Prima levering.

Prima levering en mooie schoenen plus mooi cadeau (spanners en onderhoud spul)

Goede communicatie

Fijn dat ik bus impregneer bij mijn schoenen kreeg!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda