Super klantenservice

Ik ben erg goed geholpen en de medewerkster dacht goed mee. De bestelling was snel bij me thuis en er was ook een fijne spray als cadeautje meegeleverd. Top!

Mooie webshop

Keurige service, goed verpakt, leuk persoonlijk briefje er bij !

zeer goede service en snelle levering

Mijn schoenen waren helaas niet de goede maat. een kleinere maat was niet beschikbaar maar ik ben telefonisch zeer goed geholpen. heb de schoenen retour gestuurd en kreeg zeer snel mijn geld terug. Top!

Netjes verpakt; goed tussentijds geïnformeerd

Ik werd keurig geïnformeerd dat de schoenen even niet op voorraad waren en direct besteld waren bij leverancier en dat dit een vertraging van 2 dagen met zich meebracht. Levering was keurig verpakt. Schoenen zien er goed uit, maar heb ze alleen nog maar even gepast dus daar nog geen echt ervaringsoordeel over.

Snel verzonden, netjes verpakt

Goed en netjes afgeleverd

Erg goede en snelle service

Zowel met verzenden als crediteren.

Wat een service!

Hele fijne en ouderwetse service. Schoenen werden snel geleverd met een persoonlijk kaartje erbij (hoe leuk) en als kers op de taart een gratis beschermingsspray voor mijn suède loafers, erg blij mee!

Super snelle nette levering.

Snelle levering en een spray er gratis bij!

Stijlvol en uiterst vorgvuldig

Je besteld een paar schoenen en pakt thuis een zorgvuldig ingepakt kadootje uit met daarin een vriendelijk kaartje. Voel me serieus genomen.

Van Roos schoenen geeft niet thuis als er wat mis is.

Van Bommel schoenen aangeschaft. Na een korte tijd dragen begon de bovenzijde van de schoen te pluizen. Niet echt iets wat je verwacht van schoenen boven de € ***. De schoenen ter beoordeling opgestuurd naar van Roos schoenen in Breda. Na een poosje kwamen de schoenen retour, zouden zijn opgestuurd naar Floris van Bommel. De pluizen leken weg echter na twee keer dragen begon de schoen weer te pluizen hier de Roos weer op aangesproken, waarop mij werd verteld dat ik met een aansteker de pluizen er maar af moet branden. Dat vind ik toch een uiterst vreemd advies naar een klant die voor zoveel geld schoenen bij heeft aangeschaft voor mij geen de Roos schoenen meer en ook geen Floris van Bommel. Beide bedrijven laten duidelijk zien dat ze niet voor kwaliteit staan. Ook de bereikbaarheid van de Roos schoenen is ver onder de maat. Ik moest in dit hele traject telkens zelf navraag doen om iets te weten te komen over de status. Teleurstellende koop ervaring., Doe er uw voordeel mee.

Snelle levering!

SUPER KLANTVRIENDELIJK EN HEEL GOED BEREIKBAAR

Bestelde online (woon in Dokkum) een paar prachtige Greve schoenen. Toch te groot besteld. Was natuurlijk weer veel te laat met bestellen geweest - de trouwerij was over een paar dagen-, maar hoe ze het voor elkaar kregen weet ik niet maar super snel alsnog de goede maat geregeld. Makkelijk telefonisch contact en heel vriendelijk. Complimenten!

Gewoon doorgaan

uitstekende bezorging en afhandeling van mijn bestelling

zowel mijn bestelling werd snel en correct uitgevoerd, als de afhandeling nadat ik de schoenen - tot mijn spijt - terug moest sturen, dat lag meer aan het model schoenen; de communicatie met de firma De Roos was prima.

In één woord geweldig.

Nadat ik de laarzen die ik wilde niet kon vinden heb ik gezocht online. En ja hoor, daar stonden ze in de webshop bij De Roos schoenen. Geen moment geaarzeld en gelijk besteld. "Helaas, je maat is niet voorradig": zo stond er in de mail. Maar geen nood, ze zijn nog aanwezig bij de leverancier en sturen ze zo snel mogelijk naar je toe"". Een paar dagen kon ik al in m'n laarzen stappen. En nu, genieten ! Dank voor de geweldige service

Vertrouwd adres. Keurige afhandeling, met een persoonlijk tintje (geschreven tekst met veel plezier met de mooie schoenen ).

Top geregeld

Netjes verpakt, goede info omtrent levering en top schoenen.

Geweldig direct geleverd

ben zo blij met mijn Paul Green instappers prachtig leer voor een mooie prijs!

Super geleverd en gecommuniceerd.

Snelle en persoonlijke communicatie.

Topschoenen en fijne tijdige levering!

Altijd een leuk kaartje bij je schoenen. Mooie merken.

Alles soepel verlopen

Gewoon zoals het hoort.

Goede service.

goede service

sneakers waren snel geleverd en mooi verpakt met ook een persoonlijke noot erbij, TOP!

Hele snelle levering en kreeg bij mn schoenen van Posa zelfs een spuitbus meegeleverd!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda