Prima gegaan..

Levering was 1 dag later maar keurig op tijd doorgegeven.

Goede website, goede info en snelle levering

Een heel goede ervaring in alle opzichten. Bestel meestal bij Zalando ivm makkelijk retour. Heb hoge wreef en daarom passen veel laarzen niet. Het pakket arriveerde al snel. De laarzen pasten perfect. Heel blij mee. Al hoge korting en dan toch nog een spuitbus impregneer erbij.

Netjes op tijd bezorgd

Gewoon top !

Gewoon top ! Zo als het hoort

De schoenen, van het merk Gabor, werden binnen een dag, keurig bezorgd door DHL.(.ivm de afstand). Er zat ook een persoonlijk kaartje bij , zeer attent! Goede informatie via de mail.

Gewoon heel erg goed

Ik heb een riem besteld. Normaal is de levering per fietskoerier maar omdat mijn woonadres iets te ver ligt heeft de levering via DHL plaats gevonden. Hiervoor werden nog excuses aangeboden welke niet nodig zijn naar wel leuk dat er zo aan het milieu wordt gedacht. De riem is trouwens ook top.

Erg goed

Erg goed en snel geleverd.was een cadeau en m’n zoon is er erg blij mee

Was prima! Snelle afhandeling en levering. Heel tevreden.

Heb de schoenen terug moeten sturen. Helaas kon ik niet in de schoenen komen. Nu afwachten op de afhandeling. Met vriendelijke groet, Yvonne Brokelman

Beetje jammer niet tijdig gewaarschuwd.

Heel jammer dat ze ons niets hebben laten weten dat de schoenen niet voorradig waren. Hadden een mail gestuurd en daar ook geen antwoord op gekregen, dus daarom na 1 week maar eens gebeld.

Alles naar wensen

Goede service, Top

Prima service,snelle levering

Schoenen waren snel geleverd. Top service.

Heel positief

Ik heb de schoenen keurig netjes verpakt ontvangen!

Ik heb ze nog niet ontvangen

Nog geen schoenen geleverd???

Teleurstellend: levering volgende dag wordt levering na 8 dagen!

Om de lokale winkelier te steunen kocht ik een paar laarzen bij De Roos. Beloofd werd: bestelling voor 16.00 uur, levering volgende dag. Helaas werden de laarzen na 8 dagen afgeleverd. Enerzijds omdat ze toch niet op voorraad waren en anderzijds omdat het transport lang heeft geduurd, en dat terwijl ik op loopafstand van De Roos woon. Al met al een teleurstellende ervaring. Ik had beter bij een grotere, landelijke schoenenleverancier kunnen bestellen dan waren de laarzen eerder aangekomen.

Niks geleverd ...!

Al 4x bericht ontvangen dat eea morgen geleverd wordt en dan weer niks. WAARDELOOS.

Op zich ok.

Jammer dat op de site staat dat de dubarry olive laarzen van nubuck zijn, maar dat dat niet zo is.

Jammer dat mijn. Maat er niet meer was

Prima zaak en goede prijzen

Prima schoenen en goede prijzen

Op tijd geleverd

Top Ga zo door

Geweldige service

mooi klein bedrijf die we moeten steunen in deze tijd

duidelijk en snel..

Uitstekend goede service snelle levering

Voor mij geen Roos schoenen meer!

Ze hebben een prachtige website met mooie schoenen! Maar wat erg vreemd is dat de schoenen op voorraad staan, maar erg vervelend dat de schoenen vervolgens besteld moeten worden uit de fabriek! Ik zou zeggen zet dat er dan eerlijk bij zo dat de klant niet lang hoeft te wachten waar wel voor is betaald!! Voor mij geen Roos schoenen meer! Ook geen aanbevelingen voor familie en vrienden en kennissen!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda