Goede communicatie

Mooi assortiment aan schoenen en snelle levering! Nadat mijn bestelling geplaatst was bleken de schoenen niet meer op voorraad te zijn waardoor de winkel ze bij de leverancier moest bestellen. Dit werd per mail doorgegeven. Uiteindelijk waren de schoenen maar één werkdag verlaat. Top!

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Snelle levering en goede kwaliteit producten. Website is overzochtelijk en goede sales.

Oké na wat troubles

Na wat probleempjes (verkeerde levering, wat beschadigingen aan de laarzen), zijn we er samen prima en prettig uitgekomen.

uitstekende en snelle levering

Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat!

Alles prima gegaan. Zeer snelle levering, keurig allemaal.

Prima, alles vlot en netjes, binnen 2 dagen schoenen in huis.

Perfecte service . Snel geleverd met een persoonlijk kaartje.

Goed en snel

Snelle levering met een handgeschreven kaartje met daarop veel plezier van je aankoop.

Snel en goed geregeld.

Goede en snelle service. Helemaal top!

Jammer dat de schoenen niet op voorraad bleken te zijn. Hierdoor duurde het iets langer. Wel keurige mail gekregen over de gang van zaken.

Snelle en vriendelijke service

Snelle verzending met fietskoerier. Persoonlijk kaartje erbij werd gewaardeerd!

Jammer

Levering was gratis en werd vlug bezorgd maar de wijze van inpakken is nok. Moeilijk om verpakking te openen en niet herbruikbaar voor een eventuele retour. Jammer genoeg vond ik de bestelde boots nok waardoor ik uiteindelijk €19 moest uitgeven om het retour te sturen van België naar Nederland (inclusief doos van postkantoor). De terugbetaling gebeurde terug heel vlug maar ik kreeg minder terug dan ik betaalde. Het verschil was paar euro maar door de kosten van de retour lijkt het me geen goed idee om online te bestellen. Jammer.

Fijne ervaring

Schoenen zijn snel afgeleverd en ik vind het positief dat dit met een fietskoerier gedaan wordt en er dus rekening wordt gehouden met het milieu :-)

Fantastisch!

Goede info voorziening via de mail en snelle levering! Top product.

Prima, volgende keer weer.

Tijdig geïnformeerd dat schoenen niet op voorraad waren, maar dat het geregeld zou worden. Binnen 2 dagen keurig en netjes afgeleverd.

Prima bedrijf

VerkVerkeerde maar toegezonden gekregen

Wel een goede afhandeling, en makkelijk te bereiken via telefoon

Kapotte schoenen geretourneerd. Naar tevredenheid door fabrikant met tussenkomst van de Roos afgehandeld. Andere schoenen besteld. Snel geleverd en volgens beschrijving en foto. Blij mee!

Fantastisch geregeld, de pantoffels zijn op de afgesproken tijd afgeleverd!

Zoals besteld ook gekregen op de afgesproken tijd. Blij met het bijgekeleverde gratis verzorgingprodukt. Volgende keer kijk ik zeker ook op jullie site.

Nette afhandeling en snelle bezorging

....

Snelle bezorging en zorgvuldig verpakt!

Snelle bezorging en zorgvuldig verpakt!

Snelle levering, scherpe prijs en groen hart

Al weken was ik op zoek naar UGGS pantoffels. Uiteindelijk vond ik ze bij de Roos schoenen voor €10 goedkoper dan andere webshops. ( door Covid mogen de winkels niet open). Ik was blij verrast met de scherpe prijs, de vriendelijke benadering per mail, de supersnelle verzending- de volgende dag al in huis!- én het feit dat de Roos schoenen een groen hart heeft. Een groen hart? Ja ze werken met fiets koeriers in de regio Brabant en daarbuiten met DHL die zoveel mogelijk pakjes verzamelt om met volle bussen te rijden. Echt top service...

Prima alleen product niet naar wens

Ervaring is prima maar ik vind de schoenen helaas niet zo mooi dus ik ga ze terug sturen.

snelle afhandeling en levering

duidelijk proces van status en levering. Supermooie laarzen

Super snelle en goede service. Denken graag met je mee!

Goede service!

Ik kreeg een mail dat de schoenen (in de sale!!) die ik had besteld niet meer voorradig waren, maar ze deze besteld hebben bij leverancier waardoor het iets langer kon duren. Twee dagen later alsnog netjes binnen (sneller dan verwacht!). Super fijn dat ze dit met schoenen uit de sale-collectie hebben gedaan! Maat zit gelukkig goed! (Twijfelde, en ook via FB chat goed advies gekregen!) Aanrader en ik kom hier zeker shoppen zodra het weer kan vanuit Tilburg :)

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda