Een tevreden klant!

Tevreden

Had gave laarsjes van Viavai besteld. Deze waren niet meer op voorraad dus werden ze besteld en een paar dagen later alsnog thuis afgeleverd. Ben er heel blij mee.

Afspraken nakomen en Communicatie goed!

Ik had een paar herenschoenen besteld. Helaas was mijn maat niet meer voorradig. Ik had binnen een paar minuten een reactie, schoenen worden een dag later alsnog geleverd. En ja hoor, schoenen zijn conform afspraak netjes die dag geleverd. Mijn ervaring met de leverancier is prima. Gezien de omstandigheden mag ik alleen maar zeggen chapeau! Alvast bedankt, Mvg. Richard

Maat veels te klein

Jammer dat ik mijn bestelling (op eigen kosten) moest terug sturen. Mijn vaste maat besteld maar de schoenen bleken m1 tot 2 volle maat te klein te zijn. Had prettig geweest dat dit erbij zou staan want de webwinkel claimt duurzaam te zijn maar hiermee werk je dus veel (milieu belastende) retouren in de hand. Zou hierdoor niet meer snel hier iets bestellen en ook omdat je de retourzending zelf moet betalen.

Mooi dat n klein bedrijf groots acteert!

Perfecte en snelle service die past in deze tijd

Goede en snelle service een 10

Ontzettend goede service heel erg snel

De bestelling snel en in prima staat ontvangen.

Het pakketje was netjes verzorgd. Een persoonlijk kaartje erbij geeft je het gevoel als klant te worden gewaardeerd.

Goede service!

Goede communicatie, leuk geschreven kaartje bij de aankoop. En natuurlijk hele mooie laarzen!

Uitstekend.

Heel blij mee!!!

Prima geregeld

Prima geregeld en verzorgt

Goed geregeld

Prima ervaring

Mijn bestelde maat was niet meer op voorraad. Email gekregen dat die on backorder was. 5 dagen later schoenen ontvangen. Mooi verpakt in bruin inpakpapier. Niet zo'n overdreven grote doos eromheen. Beter voor het milieu!

Moeizame levering, wel belletje voor statusupdate

De eerste levering verliep niet goed, twee pakketdiensten met twee track and trace nummers voot een paar schoenen wekt niet veel vertrouwen. Gaat dan ook niet goed. Daarna wel mailverkeer en ook een belletje. Tweede levering gaat goed. Heeft veel te lang geduurt, maar de schoenen zijn top.

geweldig

geweldig alles bij jullie perfect en snel bezorgd zal vaker bij jullie schoenen bestellen .Hartelijk dank voor jullie goede service.

Ik was blij verrast om een persoonlijk kaartje in de doos aan te treffen. Net dat iets extra’s wat een kleine ondernemer onderscheid van giganten. Ik kies momenteel bewuster voor de kleine ondernemer in de hoop dat de winkel nog bestaat na de lockdown.

Jullie zijn je afspraak goed nagekomen, dat jullie gebruik maken van de fietskoerier is een heel groot pluspunt

Top bedrijf!!

Zeer goede service milieuvriendelijk verpakt met een mooie handgeschreven boodschap!

Netjes gecommuniceerd en afgeleverd

Uitstekende service en mooie collectie

Snelle levering. De meeste modellen waren naar keus en de rest kon ik terugbrengen in de winkel. Die mogelijkheid vond ik ideaal.

snelle levering, scherpe prijs

en heel leuk dat De Roos werkt met fietskoeriers

Persoonlijk contact en veel keus in schoenen

Altijd fijn om bij Guido in de winkel te komen. Voornamelijk voor een paar nieuwe schoenen maar voor n kop koffie kan ook. Uitgebreid en mooi assortiment, gezellige winkel en goede service.

Erg goed en duidelijk gecommuniceerd

Goed. Duidelijke bevestiging en statussen via mail en een leuk persoonlijk briefje erbij!

nette service,snel geleverd

Mooie webshop,snel geleverd met een leuke kaart erbij en extra veters

Zeer te vrede

Mijn schoenen op tijd gekregen en ik ben goed op de hoogte gehouden van de levering. En er zat een leuk persoonlijk kaartje bij mijn schoenen!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda