Snel en goede service

Schoenen goede kwaliteit en snelle service

Top service!

De schoenen die ik besteld had waren tijdelijk niet op voorraad. Dat werd netjes vermeld via een mailtje. 3 dagen later werden de schoenen al geleverd. Top service, goede communicatie, en geweldige schoenen

Goed en snel

2 paar laarzen gekocht Ik ben een paar keer gebeld ; alles goed afgehandeld Zeer vriendelijk personeel Zal zeker de winkel een keer bezoeken als het weer mogelijk is !!! Gr Helen

Geweldige service

Ondanks dat ze uiteindelijk niet konden leveren toch geweldig meedenken en super service.

Top levering

Super snelle levering

Artikel was niet op voorraad in de winkel, via de leverancier toch snel geleverd. Je wordt via de mail netjes op de hoogte gehouden.

Prima service alleen levering had sneller gekund.

heel goed

Zelfs in deze bizarre situatie een super snelle levering!

Online met een persoonlijk tintje!

ok zaak

Langer geduurd dan verwacht, wel goede comm. hierover. De nwe v Bom vallen wat smaller uit dan mijn vorige, zal ze met beleid moeten inlopen.

Geweldige service

Ik heb mijn bestelling moeten retourneren vanwege een fabrieksfout. Het contact wat ik gehad heb met de verkoopster was keurig en klantgericht. Ik weet waar ik voortaan mijn laarzen koop.

Helemaal geweldig

Snel geleverd en zelfs een leuk kaartje toegevoegd .

Goede levering! Werd goed op de hoogte gehouden over de status van de levering!

Nette en zorgvuldige service

Bestelling iets verlaat ontvangen. Dit werd echter heel netjes gecommuniceerd. Zou een volgende keer zeker weer bij jullie bestellen.

Concreet en compleet

Zoals het hoort en volgens afspraak

nette levering

Zending duurde misschien ietwat lang, maar daar is keurig over gecommuniceerd. Dus helemaal prima

Retourneren erg omslachtig voor 2021

Schoenen mooi op tijd geleverd, maar wel onhandig/kwetsbaar verpakt in alleen een papiertje over de schoenendoos. Fijn dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat, maar mijn levering kwam ook gewoon met DHL i.p.v. een fietskoerier. Retourneren is helaas echt superomslachtig voor 2021. Ik vind het geen probleem om de verzendkosten te betalen, maar trek het dan achteraf van het terug te betalen bedrag af i.p.v. dat ik helemaal zelf een pakketje moet aanmaken (zonder doos of etiket) en verzenden. Het is waarschijnlijk een prima fysieke winkel maar de bestelervaring kan echt veel beter.

Goed en perfect geregeld, goede info

Correct, snel en supervriendelijk

Goede snelle service

Goede snelle service en mooie prijs

Keurig

Juiste schoenen en in goede staat ontvangen via fietskoeriers. Ook nog een persoonlijk kaartje erbij, keurig en attent! Zeker een aanrader om hier je schoenen te bestellen.

Goede en snelle servies

zie boven

Het bestellen ging vlot en de communicatie tussendoor was duidelijk. Schoenen arriveerden in goede staat.

Mooie schoenen, netjes en snel geleverd!

Ik werd goed geinformeerd over het verloop van het proces en wanneer het product verzonden zou worden. Ik ga de volgende keer zeker weer hier kijken als ik op zoek ben naar nieuwe schoenen ;-)

Voldoende

De van bommel schoenen met de tekst rood erin klopt niet. Deze zijn roze.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda