Mooie schoenen, mooie prijs, levering anders dan op de site stond

De Roos had mooie Floris sneakers voor een hele mooie prijs. Op de site stond op voorraad, maar na betaling bleek dat hij bij de leverancier vandaan moest komen. Daardoor duurde het langer dan was aangegeven. Niet erg, maar geef dat dan aan op de site ipv achteraf.

Correcte levering, goede communicatie

Vrij snel na mijn bestelling kreeg ik een mail dat de levering vertraagd was maar de levering was uiteindelijk nog heel snel. Fijn dat er zo helder gecommuniceerd werd.

Met excuses voor de vertraging

Voor het eerst toevallig hier mijn schoenen gekocht. Daar ze niet meer op voorraad waren, boden zij mij aan de schoenen bij de leverancier te bestellen. Dit leverde uiteraard vertraging op, welke ik accepteerde. Bij de levering van de schoenen, zat er een persoonlijk kaartje met excuses. Prima gedaan dus!

iets later maar dan ook toch nog zeer tevreden.

Door corona niet meer winkelen opzoek naar schoenen gegaan. In de roos bij De Roos Schoenen een bestelling gedaan . Moest er wat langer op wachten dat wachten was de moeite waard.

Goede service, komen zeker langs wanneer de zaak weer open is.

Fantastisch snelle en nette levering!

Fantastisch snelle en nette levering!

Goede service!

Goede service. Snel verzonden, duidelijke communicatie. Helaas waren de laarzen te krap. Maar ook de retour (met credit nota en terugbetaling) is zeer snel verwerkt.

Snel, persoonlijk en uitstekende communicatie. Een verademing !

Echte ondernemer én online-webshop. Product en communicatie top, dus echte aanrader!

Mooie kwaliteit. Duidelijke communicatie.

Mooie kwaliteit. Schoenen voldoen aan mijn verwachting. Levering duurde iets langer maar de reden hiervoor werd duidelijk gecommuniceerd.

Verkeerde schoenen ontvangen kan gebeuren na een telefoontje meteen volgende dag de juiste schoenen rechtstreeks van fabriek ontvangen op zaterdag ook nog eens ⭐️⭐️⭐️⭐️

Goede communicatie en doen wat ze zeggen!

Heel erg blij

Snel bezorgt . Duidelijk aangegeven wanneer het binnen komt . Ben echt tevreden klant .

Vanaf het moment van bestelling tot ontvangst, goed op de hoogte gehouden van waar het pakket zich bevond. En blij met de bestelde laarzen.

Snelle levering na online bestelling

Mijn nieuwe laarsjes werden snel geleverd op een duurzame en groene manier met de fietskoerier. Top service. Helaas waren de laarsjes niet helemaal naar mijn zin, te stompe neus. Dus heb ik ze terug gestuurd. Dit kon niet via fietskoerier, maar via PostNL, twv € 6, 20 retour kosten. Dit vond ik wel wat veel. Nu door lockdown schoenen online gekocht en jammer genoeg retour gestuurd, terwijl de Roos schoenen bij mij in de straat is. Ik shop liever uiteraard in de winkel zelf. Verder complimenten voor de site en bestel- en leveringsprocedure.

Positief

Snelle levering, werd op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Heel blij!

Erg blij met mijn sneakers! Mooi verpakt ook.

Prima Service

Goede Communicatie, schoen werden later geleverd maar keurig op de hoogte gehouden hierover.

Teleurgesteld over het retourneren

De laarsjes waren te klein, ik vind het zo teleurstellend dat je op eigen kosten het pakket moet retourneren. Het kost 7,25 standaard verzending. Ik zou alleen hierom al nooit meer bestellen.

Zeer slecht

Had voor de kerst al besteld en ver na de kerst reageerden ze pas op mail en wouden ze nog bezorgen terwijl wij het allang geannuleerd hadden. Tot nog toe hebben ze de klarna factuur niet geannuleerd terwijl we pakket aan deur geweigerd hebben. We hebben er meerdere keren over gemaild en ze gebeld.

Steun de locale ondernemer!! Goede service bij deze kanjer!

Schoenen werden snel genoeg geleverd, onderhoudsproject er gratis bij! Leuk kaartje kortom hier koop je graaf je schoenen online tot we weer gezellig de winkel in kunnen!

Heel fijn geholpen!

Verrassend mooie schoenen en leuk briefje

Helaas was de bezorging van DHL dramatisch. Hier kunnen jullie niets aan doen, toch overweeg een andere bezorgservice.

Uitstekende levering!

Prima,en correcte levering.