Top zaak

Heb mooie Panamajack schoenen gekocht.

Erg snelle service en goed verpakt pakket

Ik was al een tijdje op zoek naar deze schoenen als cadeau voor mijn vriendin, ze kwamen snel en goed beschermd binnen, het was dan ook een geslaagde verjaardag!

Snelle levering, ook zo met de feestdagen! Helemaal blij met mijn nieuwe laarzen :)

Blij

Heel blij met mijn laarzen en lief geschreven kaartje erbij .. Moest met DHL wel lang wachten voordat ze binnen waren..

Persoonlijk en snel

Blij met de mooie schoenen. Zelfs in de kerstperiode snel geleverd met de groene fietskoerier. Ik zal hier zeker nogmaals bestellen.

Perfect, er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij!

Snelle levering en zelfs een busje spray erbij. Geweldig!

Snelle en correcte levering

Goede communicatie vanuit De Roos en snelle en correcte levering van de schoenen. Eerder al eens een product geretourneerd en ook dit werd snel en correct afgehandeld.

Snel en als omschreven - goed gedaan door albundy

Mooie schoenen voor een mooie prijs.

Ik vindt het belangrijk om bij lokale winkeliers mijn inkopen te doen. Deze mensen hebben het al moeilijk genoeg in deze tijden. En ik zou niet graag zien dat er nog meer winkels ten gronde gaan aan de grote webwinkels.

snelle correcte levering en direct geld terug gestort na retourneren

Snelle en nauwkeurige zending. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de levering inclusief een keuze van wel/niet doorgaan met bestellen ivm vertraging levering.

Klantvriendelijk

Snelle levering via fietskoerier en persoonlijke boodschap als bedankje voor het kopen van de schoenen. Erg attent.

Vriendelijke telefonische bediening en correcte aflevering op aangeven tijd.

Zie boven

Helemaal geweldig!

Goede prijs, snel geleverd en een lief kaartje bij de bestelling gekregen! Zat ook nog eens spray voor de schoenen bij. Zou zeker nog een keer bestellen.

Overzichtelijke webshop. Snelle levering. Super!

Super website

Zo zouden alle webwinkels moeten zijn! Scoren hoog in alles. Snelle reactie en zeer klantvriendelijk .

Goede service en snel

Goede en snelle service!

Mooie schoenen! Goede service en ondanks kersttijd snel bezorgd. Leuk een persoonlijk kaartje er bij.

Snel geleverd!

Tijdens de kerstdagen heb ik mijn sendra’s gekocht en ik kreeg het binnen 1 werkdag binnen! Echt top!

Toppie

Bestelling was toppie, leuk kaartje erbij met kerstwensen. Heb alleen nooit verzendgegevens gekregen en dat gaf wat miscommunicatie van mijn kant.

Snel geleverd ondanks dat product niet op voorraad was.

Na bestellen een mailtje dat de schoen niet op voorraad was. En toch razendsnel door snel te schakelen met Van Bommel. Enige jammere, de riem zat bij de schoenen verpakt en niet in het bijbehorende doosje.

Perfecte levering volgens afspraak, zelfs in deze drukke tijd.

Op het laatste moment naar boots gezocht, bij De Roos nog op voorraad op de webshop in de juiste maat. Toch maar even gebeld voor de zekerheid, medewerkster heeft direct gecontroleerd. Ik heb aangegeven dat ik dan ga bestellen. Er werd gezegd dat ivm drukte de bestelling misschien niet op tijd zou kunnen worden geleverd (voor Kerst), maar dat ze hun best gingen doen. Op maandag laat in de middag besteld, en de bestelling werd woensdag netjes afgeleverd. Dikke pluim.

Mijn nieuwe schoenen waren snel binnen. Precies zoals beloofd op de website. Helaas moest ik de schoenen terug sturen omdat deze niet lekker zaten. Retour sturen is wel voor eigen rekening.

Prima service!

Ondanks kerstdrukte laarzen binnen afgesproken tijd bezorgd. Helaas te groot, maar dat komt vast goed.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda