Prima website, ruime collectie!

Panara laarzen besteld, ondanks de pakkettendrukte geleverd op de aangegeven datum, met de fietscourier, goed initiatief!

Maat niet gecontroleerd! Slordig

Ik heb 1 paar schoenen besteld! Maar twee verschillende maten!!!! Retour zelf betalen vind ik nu niet correct! Graag vergoeding

Top service!

Bestelde artikel was niet meer op voorraad. Echter goed geinformeerd hierover en artikel toch nog vrij snel ontvangen.

mijn ervaring met De Roos Schoenen is goed.

Na mijn bestelling ben ik keurig op de hoogte gehouden over het verloop van de levering. Mooi op tijd aangekomen, en hele mooie schoenen. Ga zo door.

Goed en snel

Mooie en snelle service

Klantvriendelijk

Omdat de laarzen niet op voorraad waren , regelden ze zsm ergens anders de laarzen en kreeg ik er een spray bij voor het wachten Top

Betrouwbaar

Goede communicatie en service, zelfs tijdens feestdagen.

Online winkelen met een persoonlijke touch

Goede informatie over de status van mijn bestelling en levering door de fietskoerier. Ook nog aandacht voor het milieu.

De Roos is DE schoenenzaak.

In oktober vorig jaar wilde ik graag een paar Dubarry laarzen, via internet belandde ik bij De Roos in Breda. Goed geïnformeerd dat de laarzen in de zaak in Breda waren binnengekomen. Mooie sfeervolle zaak. Goede adviezen, super deskundig personeel. Perfect geholpen.

Goede website, snelle levering en keurig verpakt!

Vriendelijk en snel verzonden

De mail die je krijgt na het bestelproces komen vriendelijk over. Bestelling na 24 uur verzonden, wat een dikke prima is

Snel, keurig en persoonlijk

Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat

Goede prijs voor uitstekende kwaliteit

Fijne en goede communicatie, klant erbij !

Nette en vlotte afhandeling

Nette en vlotte afhandeling

Snel geleverd en met minimaal verpakkingsmateriaal! Blij mee.

Perfect; prima service en prachtige schoenen!

Zie hierboven^

Snel en netjes

Supersnelle levering met een persoonlijke noot.

Alles volgens afspraak. En groen

Snelle en correcte manier van werken. Fiets courier's vind ik een gouden service.

Uitstekende service

Via de website een bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd door een fietskoerier. Niet verwacht dat mijn bestelling zo snel werd bezorgd aangezien ik niet in Brabant woon.

Zeer goede service

Bestellen was erg makkelijk, de levering was heel snel en had ook nog een persoonlijk kaartje en over het algemeen zal ik het iedereen aanraden!

Een hele fijne schoenenzaak

Geweldig hoe snel jullie leveren in deze moeilijke tijd. Al vaker besteld en steeds op tijd geleverd. Komen hun afspraken altijd na.

Snelle levering met leuk persoonlijk briefje!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda