Vriendelijke benadering van de klant.

Via internet bestelde schoenen pasten niet naar tevredenheid. Na contact werd toegezegd nieuwe naastliggende maten te bestellen. Na twee werkdagen bericht dat ze er waren. Bij het binnenkomen met een doos werd ik vriendelijk benaderd door Meneer Aben sr. Het ruilen en passen verliep vlot en naar wens.

Ondanks Black Friday toch snel geleverd

Vanwege Black friday waren de schoenen niet meer voorradig. Ondanks dat toch nog binnen 3 werkdagen geleverd.

Mooie collectie, snelle reactie en levering!! Top een aanrader

super goed

aflevering perfect op tijd refund van geld op tijd. Betrouwbaar en snel

Top!!

Snelle levering ... klein bedrijf maar zelfde prijs .. lief bedank kaartje erbij...

Netjes

Mijn bestelling is goed en netjes afgehandeld en bezorgd.

Mooie producten, een duidelijke site en snel verzonden

Overzichtelijke site waar de producten makkelijk op uit te zoeken zijn. De schoenen waren in dit geval ook in 2 dagen afgeleverd en dat is erg fijn. Wachten op nieuwe spullen is altijd lastig:-)

Snelle levering en goede service

Perfecte service!! Mooie laarzen!!

Helaas waren ze te wijd voor mij dus heb ze helaas retour gestuurd.

Gewoon prima!

Betrouwbaar en goed

Voldoet aan de verwachting

Keurige afhandeling van mijn bestelling!! Ik raad iedereen aan om hier schoenen te kopen!!

Mooi pakketje met mooie schoenen

Goede service met nette reactie dat de bestelling vertraagd was. Er zat zelfs een spray bij de bestelling om de nieuwe laarsjes te behandelen.

Schoenen netjes geleverd. Mooie spray erbij en super blij met mijn schoenen!

Mooie scherp geprijsde schoenen en goede service!

De schoenen van De Roos Schoenen zijn goed van kwaliteit en scherp geprijsd. De service is uitstekend. Ik koop al jaren hier online mijn schoenen. Nooit problemen gehad.

Ondanks dat de laarzen terug moesten goed contact gehad met goede uitleg

Fantastisch snel

Snel en goed geleverd gekocht laarsen incl verzorgings set Als service bijgeleverd

Super service

Tweede keer dat ik wat besteld heb. Is altijd netjes op tijd en het persoonlijke kaartje erbij is altijd leuk. Ik ga het liefst zelf naar de winkel maar dit is een goed alternatief!

Goede service snelle levering

Hele goede en snelle service

Had schoenen besteld en last minute moest het adres worden veranderd en later moest dat toch weer worden teruggedraaid. De Roos was erg flexibel en antwoordde heel snel op mijn emails, ik ben ontzettemd tevreden!

Perfecte service

Ik kreeg zonder problemen mijn geld terug toen bleek dat er een fabricagefout was aan mijn laarsjes die ik al een paar weken geleden gekocht had.

Snelle service. Helaas was pasvorm niet oke dus laarzen moeten terug sturen. Maar goede service

Uitstekende service

Niets aan veranderen

Goede en snelle service voor een fijne prijs.

Duidelijke communicatie, komen met suggesties, goede service en een fijne prijs. Ook een snelle levering!

Persoonlijke touch

Naast de schoenen had ik ook schoensmeer besteld. Deze was netjes in de schoen doos gelegd, waarna de schoendoos was ingepakt met stug papier (en dus niet in een overdoos was gedaan). En er zat een persoonlijk kaartje bij. En dat voor een goede prijs.

Top service!!

Bedankt voor de snelle levering! Helaas, laarzen te klein, dus teruggestuurd, bedrag stond binnen enkele dagen op mijn rekening. Top geregeld!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda