Prima ervaring

Schoenen zijn helaas niet helemaal zoals ik had verwacht, maar verder prima ervaring.

Snelle service en correcte afwikkeling order

Snelle levering en topafhandeling bij retour.

Bestelling werd snel geleverd ondanks dat in 1e instantie schoenen niet op voorraad waren. Helaas retour moeten sturen aangezien te klein. Dag na retourzending al creditnota van leverancier ontvangen. Top afgehandeld!

Superlevering

Mijn Uggs moesten een reis maken verder dan de fietskoerier aan kon. Ik kreeg hiervoor een leuk geschreven mailtje en de volgende dag stond een pakketservice voor de deur. Bij het open maken van de doos bleek er een handgeschreven kaartje bij te zitten die speciaal voor mij geschreven was waarop mij veel plezier werd gewenst met mijn Uggs. Snelle en goede service!

goede ervaring met De Roos

Ontving verkeerde schoenen. Aanvankelijk werd telefoon door De Roos niet opgenomen, zodat fout niet te herstellen was. Later in een gesprek met medewerkster zaak prima opgelost !

Snel en keurig geleverd. Perfect

Snel en netjes geleverd.

Goede service, en duidelijke communicatie en snelle bezorging

Mijn eerste ervaring met de Roos is positief. Schoenen waren door drukte niet meer in eigen magazijn, maar moesten elders vandaan komen. Duidelijke mail hierover, en alsnog snelle bezorging van de schoenen. Komen hun afspraken na. Heel blij met de schoenen.

Goede schoenen! Geen goede communicatie!

Ik heb de schoenen besteld en 8 uur later krijg ik een mail met de sale. Zijn de schoenen 10 euro goedkoper! Ook had ik ingeschreven voor de nieuwsbrief en zou ik korting krijgen maar kreeg geen code. Mailtje gestuurd en kreeg een onduidelijk mailtje terug. Weer een mailtje gestuurd en toen kreeg ik een nette mail terug met een ondertoon! Ze hebben wel 5 euro korting gegeven voor de nieuwsbrief maar niet voor de schoenen.

Vriendelijke benadering van de klant.

Via internet bestelde schoenen pasten niet naar tevredenheid. Na contact werd toegezegd nieuwe naastliggende maten te bestellen. Na twee werkdagen bericht dat ze er waren. Bij het binnenkomen met een doos werd ik vriendelijk benaderd door Meneer Aben sr. Het ruilen en passen verliep vlot en naar wens.

Ondanks Black Friday toch snel geleverd

Vanwege Black friday waren de schoenen niet meer voorradig. Ondanks dat toch nog binnen 3 werkdagen geleverd.

Mooie collectie, snelle reactie en levering!! Top een aanrader

super goed

aflevering perfect op tijd refund van geld op tijd. Betrouwbaar en snel

Top!!

Snelle levering ... klein bedrijf maar zelfde prijs .. lief bedank kaartje erbij...

Netjes

Mijn bestelling is goed en netjes afgehandeld en bezorgd.

Mooie producten, een duidelijke site en snel verzonden

Overzichtelijke site waar de producten makkelijk op uit te zoeken zijn. De schoenen waren in dit geval ook in 2 dagen afgeleverd en dat is erg fijn. Wachten op nieuwe spullen is altijd lastig:-)

Snelle levering en goede service

Perfecte service!! Mooie laarzen!!

Helaas waren ze te wijd voor mij dus heb ze helaas retour gestuurd.

Gewoon prima!

Betrouwbaar en goed

Voldoet aan de verwachting

Keurige afhandeling van mijn bestelling!! Ik raad iedereen aan om hier schoenen te kopen!!

Mooi pakketje met mooie schoenen

Goede service met nette reactie dat de bestelling vertraagd was. Er zat zelfs een spray bij de bestelling om de nieuwe laarsjes te behandelen.

Schoenen netjes geleverd. Mooie spray erbij en super blij met mijn schoenen!

Mooie scherp geprijsde schoenen en goede service!

De schoenen van De Roos Schoenen zijn goed van kwaliteit en scherp geprijsd. De service is uitstekend. Ik koop al jaren hier online mijn schoenen. Nooit problemen gehad.

Ondanks dat de laarzen terug moesten goed contact gehad met goede uitleg

Fantastisch snel

Snel en goed geleverd gekocht laarsen incl verzorgings set Als service bijgeleverd

Super service

Tweede keer dat ik wat besteld heb. Is altijd netjes op tijd en het persoonlijke kaartje erbij is altijd leuk. Ik ga het liefst zelf naar de winkel maar dit is een goed alternatief!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda