Positief

Een positieve ervaring, snelle levering. En een persoonlijke note, altijd leuk.

Top tevreden met mijn aanwinst!

De Roos Schoenen èèn echte aanrader ! Website zeer verrassend en verzichtelijk. De fotos en omschrijving zeer duidelijk. Klant is op de hoogte over bestelling en zending stappen. Leuke een persoonlijke berichje bij de bestelling. TOP winkel!

Volgens afspraak bezorgd, netjes verpakt.

Volgens afspraak bezorgd en netjes verpakt. Prima.

Prima!!

Prima, levering iets vertraagd omdat de schoenen niet op voorraad waren. Wel bericht via mail over vertraging!

Perfect afgehandeld

1e keer hier besteld. Kan niet anders zeggen, perfect afgehandeld!

Snelle bezorging en goed verpakt

Jammer, dat ze te strak zaten. Nu in afwachting op en snelle retour van mijn geld

Duidelijke website en snelle levering.

Zeer tevreden! Bestelling was wat vertraagd maar daar kreeg ik op tijd een berichtje van. Bij het openen van mijn bestelling werd ik ook nog verrast met een kleine attentie. Super! Ik ga hier vaker bestellen!

Snelle levering tezamen met een persoonlijk kaartje

prima service - helaas moet ik toch de bestelling terug sturen omdat de laarsjes te wijd zijn aan de bovenkant

Super, mooie sneakers, wist ik al want ik had ze al. Maar supersnelle levering.

Goeie aankoop met prima service!

Snelle levering en goede kwaliteit!

De maat van mijn webshoporder bleek na bestelling niet voorradig. Daardoor enkele dagen vertraging in bezorging. Verder alles prima.

Snel geleverd en toen de maat niet goed was binnen 2 werkdagen na het opsturen weer de goede maar binnen. Heel fijn!

Hele goede (en snelle) service

Goede service! Een persoonlijk kaartje met bericht wordt gewaardeerd. Ook de extra’s die erbij zaten! Ruilen ging goed en heel snel hadden we de juiste maat. Top!

Goede service (en goede merken)

Ik had mijn favoriete merk laarzen, ViaVai, besteld. Deze waren helaas niet meer op voorraad, dus netjes mijn geld terug gekregen. Later persoonlijk gebeld dat ze ze toch nog konden bemachtigen. Erg fijn!

Super snelle service

Leuk dat er een persoonlijk geschreven bedank kaartje bij zat

Prima. Snel en voor mijn schoenen een paar tientjes goedkoper

Ik koop altijd bij Zwartjes in Amsterdam. Daar kocht ik ook altijd de bootschoenen van Van Bommel. Ik ben zeer tevreden over Zwartjes, maar nu zag ik dat dezelfde schoenen - en ik wist mijn maat - voor drie tientjes goedkoper. Snel bezorgd, alles in orde en ook nog spanners erbij. Erg tevreden.

Goede verzorging van het pakket incl. Verzenden

Betrouwbaar snelle levering

Netjes snel . Betrouwbare site aan te bevelen.

Deskundig en goede service. Mooie collectie schoenen!

Super service

Helaas geen goed model, maar super service

Snelle en geweldige service!

Ik ben zeer tevreden.

Correct, reactie die vertrouwen geeft

Snel, correct en fijn datje gedurende de koop en bezorging zo persoonlijk wordt op de hoogte gehouden Duidelijk bij retour Pers. opmerking bij product

Heb goede ervaringen met De Roos en is een aanbeveling waard!

Goede service!

Schoenen waren verlaat maar dat werd net netjes gemeld.

Bestelde maat was niet beschikbaar, via een ander magazijn toch geregeld dat ik de schoenen kon krijgen voor de juiste prijs. Top geregeld!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda