Goede communicatie

Schoen werd iets later geleverd, werd netjes gemeld. Duurzame bezorging ook nog eens!

Keurige en snelle levering. Zelfs persoonlijk kaartje erbij. Prima. Tevreden

Top geregeld

Op tijd binnen. Met spuitbus en schoenspanners.

Snelle levering van prachtig product

Duidelijke communicatie over de levering. Prachtige laarzen van Bronx en mooi geprijst!

prima koopervaring

Twee paar schoenen besteld. Een paar was niet meer voorradig, maar keurig en persoonlijk geïnformeerd hierover. Daarna binnen paar dagen geleverd. En schoenen zijn goed!

Slecht

Toen ik de doos opende van mijn nieuwe witte speakers zat er op de neus een zwarte vlek die er niet op een normale manier vanaf te krijgen was. Niet goed maar kan gebeuren. Dat ik daarna de retour zending zelf moest betalen is echt niet meer van deze tijd. Ik wil de kleine ondernemer best steunen in deze moeilijke tijd maar dat wordt op deze manier erg lastig.

Tevreden. Snelle levering en goede informatie per mail

Het enige nadeel is dat het tijdslot voor de bezorging van de fietskoerier 5 uur bedraagt en je dus erg lang in huis moet blijven om te wachten op het pakketje. Het zou fijn zijn dat het tijdens de "rit" bijgesteld wordt, zodat je iets beter informatie krijgt over de bezorgtijd.

Snelle afhandeling en fijn dat het pakje met een fietskoerier kwam!

Zie hierboven: GOED!

Goede communicatie - snelle levering

Helemaal tevreden !

Mooi product, snel geleverd én een goede prijs.

De laarzen van Hunter waren bij jullie het goedkoopst. Mooi product en snelle kevering.

Goede en snelle service

Had twee linker schoenen, maar de volgende dag alweer zo als het wel moest zijn. Bedankt.

Snelle reactie

Ik kreeg mijn pakketje binnen en toen bleek alleen de linkerschoen in de doos te zitten. Ik heb de volgende dag gebeld en ze hebben het uitgezocht en de rechterschoen gelijk verzonden. Die had ik binnen 1 dag binnen. Heel netjes afgehandeld!! Ik zou er zo weer bestellen.

Vriendelijk doch niet correct uitgevoerd

Heel vervelend dat de verkeerde kleur schoenen aan mij gestuurd waren. Nu wacht ik nog steeds op de blauwe KOBALT arche Laius ballerina’s.....? Het is inmiddels al geruime tijd geleden! Ik ga ervanuit dat ze een dezer dagen arriveren bij mij....

Mijn ervaring was heel goed ! Netjes verzorgd en geleverd Ik heel blij met m’n aan koop!

Top laarzen en levering

Super mooie laarzen en ik kreeg er gratis beschermingsspray bij. Was snel geleverd en je werd goed op de hoogte gehouden van de leveringstatus. Ook ‘groen’ verpakt. Ik was in alle opzichten positief verrast!

Keurig verpakt en snelle levering

Ik werd gemaild en de schoenen zouden niet op voorraad zijn. Na 3 dagen kreeg ik mail dat ze al worden geleverd. Keurige service

fantastisch

1e keer hier besteld, wilde graag espadrilles in grote dames Maat. De Roos had ze niet op voorraad maar bestelde die direct bij de leverancier. Keurig op de hoogte gehouden en snel geleverd.

Lange levertijd

Lange levertijd

Levering duurde veel te lang

Ik heb meer dan een week moeten wachten, daarom heb ik de laarsjes elders gekocht. Heel vervelend dat ik nu wel opdraai voor de retourkosten. Jammer! Dit was helaas mijn laatste aankoop bij jullie

Klantvriendelijk, duidelijk, attent

Heldere berichtgeving over de bestelling. Mooie aanlevering

Bestelling geen succes

Lange levertijd door fout bij bestelling door De Roos. Schoenen Bevielen niet, dus teruggestuurd en retourzending zelf moeten betalen. Contacten met De Roos waren netjes

Heel prettig

Super snelle levering Heel attent dat er gelijk na de bestelling gebeld werd dat de schoenen ruimer uitvallen.

Duidelijke communicatie en snelle levering, geweldig!

Vlotte afhandeling

Ik ben blij met de schoenen. Communicatie en bezorging was prima geregeld.

Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda