Helemaal tevreden.

Keurige levering. Blij met de prachtige schoenen :-) Ik kreeg er zelfs een onderhoudspray bij cadeau!

Goed geregeld

Prima ervaringen niks negatiefs te melden Bedankt voor de goede afhandeling en bezorging. Vriendelijke groeten Gerda Beck

Snelle en duurzame levering!

zie bovenstaand

Riem losgelaten

Van een schoen liet het stiksel los van riem aan schoen. Opnieuw laten stikken. Was de eerste dag dat ik ze aan had. Als dit vaker is gebeurd beveel ik deze schoenen niet aan.

Zeer tevreden!

Al een aantal keren schoenen online besteld en snel binnen. Niet op voorraad, dan krijg je netjes een bericht daarover. Gewoon zeer klantvriendelijk en de schoenen zijn top! Ik ben er erg blij mee!

Prima service, adequate reactie op mail, en snelle verzending

Prima service, adequate service op mail en snelle levering

Excellent en ontzettend a a n b e v o l en DE Roos voor schoenen

Kende dit bedrijf (nog) niet.... Wilde zo wie zo vervangende bootschoenen...... In ons winkelcentrum een prijs van meer dan 215 Euro dat vond ik zwaar overdreven.... Prijsgunstig bij De Roos schoenen en wel >185,-- (Waarvoor zo'n verschil ??? vond ik een prachtig resultaat De Roos bedankt voor deze gunstige prijsstelling we blijven in contact in het geval van OOK andere (merk) kwaliteitsschoenen. Voor mij heeft u zich uitstekend bewezen en milieuvriendelijk thuisbezorgd dmv gevolgd door elektrische wagen van DHL. en dat allemaal binnen 2 dagen na bestellen. Normaal ben ik niet zo'n webshopper maar dit heeft mij volledig verrast !! Prijsstelling van de Roos en milieuvriendelijke bezorging Tot gauw !! Met dnak FvdH.

Zo besteld, en snel in huis

Goede levering.

ging fout maar heel goed opgelost

Dingen kunnen fout gaan (verkeerde maat in de doos) maar het is de manier hoe je het oplost, en die is uitstekend! Complimenten.

Schoenen later geleverd

Sneakers besteld, daarna bericht gehad dat deze niet op voorraad waren, nieuwe levertijd gepland. Ook deze levertijd werd niet gehaald, hierover netjes bericht gehad van De Roos. Uiteindelijk zijn de sneakers geleverd, wel met een flinke vertraging. De Roos schoenen treft echter geen blaam, zij hebben me steeds op de hoogte gehouden van de leverstatus. Klein puntje van aandacht voor De Roos: houd de voorraadstatus in de online-shop beter bij, deze klopt niet altijd

Werd goed op de hoogte gehouden

Mijn bestelde schoenen hadden 3 weken vertraging. Ik werd hiervan goed op de hoogte gehouden en kreeg ook de kans om de bestelling te annuleren.

Super.

Prima service.

Absolutely the best service ever

I’ll recommend your company to everyone ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Snelle service!

Snelle levering, en heel attent met een Gratis onderhoudsmiddel meegeleverd

Er zijn aantal fouten gemaakt maar ook weer opgelost

Na mijn telefoontje dat er 3 paar schoenen waren gestuurd waarvan 1 paar niet voor ons waren en 2 paar niet de goede maten is het snel opgelost en hadden we de volgende dag wel de gevraagde schoenen.

Zoals aangegeven op de site is het ook uitgevoerd. Perfect en professioneel.

De Roos heeft een prachtig assortiment en mijn schoenen zijn op tijd en voor de juiste prijs bij mij

perfecte website en service

Mijn lokale klassieke schoenenwinkel beweerde dat het door mij gewenste merk model (Van Bommel en Brogue) niet meer leverbaar was en ook niet meer werd gemaakt. Op de website van de fabrikant is het model gewoon wel opgenomen als een all time succesnummer. Via de korte internetzoekactie kwam ik bij De Roos uit en kon gewenst model via typenummer en maat en leestnr probleemloos bestellen; 3 dagen later had ik mijn gewenste schoenen in huis, verrijkt met neutrale schoensmeer en klassieke schoenspanners. Heerlijk zulke service!!

Goed product, goede levering.

Prima service en snelle actie, mijn complimenten!

Per abuis in eerste instantie de verkeerde schoenen toegestuurd; binnen 24 uur hersteld! Zeer prettig telefonisch contact gehad. Zonder meer een aanrader.

Gewoon Top , en zeer vriendelijk

Zal er zo weer schoenen bestellen.

Niet op eigen initiatief klant informeren als er iets mis is gegaan met de bestelling

Ik heb zelf zeker 4x contact opgenomen omdat mijn bestelde schoenen maar niet kwamen. Op het laatst werd de telefoon niet meer opgenomen zodat mailen de enig overgebleven optie was. Uiteindelijk zijn de schoenen toch gekomen.

snel en duidelijk geleverd

bleek dat de schoenen niet meer op voorraad waren. Direct mail en telefoontje dat de schoenen bij fabriek besteld zouden worden . Daarna direct afgelevrd

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda