Snelle afhandeling en goede communicatie.

Een hele fijne service!

Erg goede service en snelle levering.

Erg goede service en snelle levering.

Ze waren op voorraad toen ik ze bestelden maar toen ik ze besteld had waren ze toch niet op voorraad

Maandag besteld en op zaterdag geleverd. Levering zou fijn zijn als dat sneller kan. Contact was wel prettig.

Mooi aanbod schoenen, groen verzonden

Mooie keus in de webwinkel en tof dat de schoenen 'groen' verzonden zijn! Schoenen waren erg mooi, maar vielen echter heel erg klein. Dat had ik graag gelezen bij de aanschaf ('aanbeveling om maat groter dan normaal te bestellen'). Ik had de schoenen graag 'groen' teruggestuurd, maar dat kan niet. Ook t papier was niet goed meer herbruikbaar voor de retourzending, heb t daarom in een andere doos terug gestuurd, dat vond ik wel onhandig.

Goede servise,allen retourkosten betalen,vindt ik niet goed! Dit houd bestellen bij jullie tegen.

Mooi aanbod. Prima service. Mijn maat was niet meer voorradig en na een bericht hierover werd mijn bestelling een paar dagen later geleverd.

top!!

vriendelijk en zorgvuldig

vriendelijk en zorgvuldig

Prima contact richting klant tijdens bestelling

Was mijn eerste ervaring maar ik ben tevreden over de mails waarin ik op de hoogte werd gehouden over bestelling en levering. Heb 1x gebeld en ook vriendelijk te woord gestaan. Hou deze site bij mijn favorieten. Groetjes Yvonne

Ik heb nog helemaal geen schoenen

U vraagt mij om een review terwijl ik nog geen schoenen geleverd heb gekregen ‘

Goeie service!

Schoenen snel binnen, de spray zat er niet bij maar hebben ze snel na gestuurd. Dus top service!

Perfecte maat en snelle levering

Uiterst tevreden, snel geleverd en past perfect.

Uitstekend!!

Bestelling duurde iets langer maar werd netjes in de mail doorgegeven 2 dagen later kreeg ik mijn schoenen binnen! Super blij mee

Goed 9

Mijn ervaring met de roos schoenen is goed.

positieve ervaring na eerste aankoop

snelle levering, via fietskoerier. Prima service!

Gewoon goed!

Voordelige koop, vlotte levering!

Perfecte service en levering

Keurige melding dat bestelling ietsjes later dan verwacht geleverd zou worden maar alsnog binnen een paar dagen bezorgd.

Snel en goed verpakt geleverd dat wat besteld is

zie boven

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk doordat je goed geïnformeerd wordt, betrouwbaar.

Snelle levering, leuke schoenen, goede prijs.

Prima geregeld

Keurig op tijd, netjes verpakt. Blij met mn nieuwe sneakers!

Toppie

Snelle levering, was netjes verpakt.

In eerste instantie minder, later goed

In eerste instantie was mijn bestelling niet verwerkt. Na aantal dagen gebeld. Na de gemaakte fout, alsnog besteld en binnen 2 dagen schoenen thuus.

Doen, snel, wat afgesproken is.

Mooie aanbieding. Duidelijke communicatie. Bezorging door fietskoerier. Doen gewoon wat wordt beloofd.

Gewoon top

Vlugge levering, goed op de hoogte gehouden ook van mijn bestelling, ik zal nog bestellen bij jullie, gewoon top

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda