Niet bereikbaar

Heb meerdere malen gebeld ivm mijn retour. Wordt niet teruggebeld en er wordt ook niet opgenomen mijn nummer is 0623127251

Prima ondanks vertraging in Orderverwerking

Bestelling en informatie ging prima. Schoenen bleken niet voorradig, deze zijn met enige vertraging en door mij bellen geleverd. De afhandeling was prima en de schoenen top.

Makkelijk bestel proces, snelle levering en de schoenen zitten heerlijk!

Snelle levering, prima verpakt, mooie schoenen.

prima servive, aanrader, heeft de betere merken.

Fijn bedrijf!

Klantvriendelijk en snelle reactie.

Na de bestelling keurig op de hoogte gehouden per e-mail.

Schoenen besteld. Daarna direct e-mails over wanneer de bezorging wordt verwacht. (Duurt een kleine week, maar is niet erg als je dit weet van tevoren) Voordeel is dat je geen verzendkosten betaalt en de schoenen, in mijn geval, goedkoper dan elders. Kosten voor retourneren moet je wel zelf betalen. (Ze waren helaas een maatje te groot)

Super!!!!

Wat één service............snelle levering en snelle afhandeling.

Mooie sale prijzen, supersnelle levering!!

Snelle correcte levering

Behulpzaam, vriendelijk en to the point!

Goede service! Ik belde n.a.v. wat ik zag op de website. UItermate vriendelijk en correct te woord gestaan. De schoenen werden met de fietskoerier bezorgd met potje smeer en schoenenspanners.

Favo espadrilles bij De Roos nog gevonden

TONI PONS espa's in nude lak kunnen scoren, zo blij mee, dank voor de service!

prima!

nette zaak, goede afwikkeling

Veel keuze, concurrende prijs, goede communicatie, snelle levering, leuke extras zoals schoenlepels en schoenvet. Top!

Gewoon goed !

Schoenmaat is goed. Verpakking prima. Het geheel zoals we verwachtten.

goede levering

Hadden de door mij bestelde schoenen toch niet op voorraad , maar wel gezorgd dat deze snel geleverd werden. goede service.

Bellen zelf over bestelling

Prima en snel contact

Keurige snelle levering

Website overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Bestelling is snel geleverd. Schoenen zaten keurig verpakt, documenten die erbij zaten om evt. te retourneren spraken voor zich. Kortom ik ben een zeer tevreden klant.

Zie boven

Prima.

Het bestelde artikel bleek toch niet voorradig, maar werd alsnog besteld en geleverd en voor de vermelde prijs.

Snelle levering,en gratis schoencrème meegestuurd super attent

Zo als het hoort

Prima maar jammer dat retourkosten voor de rekening van de klant zijn

Alles prima. Alleen jammer dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

ORD 17875 LOST PARCEL

https://www.internationalparceltracking.com/Main.aspx#/track/3SKAAG7330100/GB/NW34H My parcel is lost, open link above it does not contain the recipient or the address I sent you. Please contact the courier PostNL and find it. Please contact me urgently to update. Value parcel 300 Euro. Thanks, Rene Reeves

Ondanks de trage levering als gevolg van de Corona crisis ben ik zeer tevreden over de geleverde schoenen. Ben telkens keurig op de hoogte gesteld over de nieuwe leveringsdatum. Het is zeker een aanrader om bij deze webshop schoenen te bestellen

snel en goed

Mooie site, duidelijk. Foto's en omschrijving. Na bestelling nog even gebeld omdat er nog iets bij moest, is zonder problemen gelukt. Snelle verzending en up to date mails daar over. Maar vooral hele mooie schoenen!!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda