Positief

Fijne service.

Goede Klantenservice

Wel foutje in voorraadsysteem waardoor eerst besteld en toch niet voorradig. Daarna ging goed.

Mooie schoenen, correcte levering en retourproces

Gebeld omdat ik twijfelde over de correcte maat pump. Prettig te woord gestaan. Nog een extra maat besteld en vervolgens 2 van de 3 paar geretourneerd. Binnen een paar dagen creditnota ontvangen.

Zeer nette levering

Zeer correct en snel geleverd

Fijn dat ze ook proberen zo verantwoord mogelijk de bestellingen te verzenden. Daarnaast waardeer ik het handgeschreven briefje erbij ook enorm. Goede service!

Beste online klantenbeleving!

Prachtige schoenen in een mooi verzorgd pakketje. En als leuk extraatje een paar schoenspanners en schoensmeer. Hartelijk dank!

Perfekt!

Floris van Bommel schoenen bestelt. Snelle bevestiging, de volgende dag in huis. Niks veranderen...ga zo door!

Snelle levering, mooie laarzen! Niets op aan te merken.

Gewoon geleverd zoals het hoort!

Aankoop in 1 dag geregeld! Snel werk!

Vrijdag schoenen besteld, zaterdag kreeg ik ze al thuis in de bus!

Lang wachten, geen communicatie

Geen communicatie vanwege carnaval en een verhuizing vd winkel, begrijpelijk maar voor klant uit t noorden niet logisch ha ha. Is uiteindelijk goed gekomen. Blij met de laarsjes!

Klantvriendelijk

Ook in lastige situaties

Prima aankoop

Werd geïnformeerd dat de levering iets later kwam ivm verhuizing schoenenwinkel. Was geen probleem voor mij. Afleverproces was wel verwarrend. Ik wachtte op informatie van fietskoerier, maar plots bleek DHL de schoenen bij mijn buren hadden geleverd. Tip : mogelijkheid tot afleveren bij afhaalpunt (PostNL/DHL)

Latere levering omdat t artikel niet op voorraad was. Hierover keurig en tijdig ingelicht. Super service en ook nog een gratis onderhoudsmiddelen erbij.

uiteindelijk goed

na bestelling zocht ik telefonisch contact. Dit bleek onmogelijk.Echter de mail werd snel beantwoord en doorgespeeld aan de fietskoerier.

Beste service, mooiste collectie, vriendelijkste eigenaars

Hele goede schoenenwinkel. Informele prettige manier van helpen. Super mooie collectie, echt kwaliteit, voor iedereen wel iets te vinden! Nu binnenkort in een nieuwe winkel op een nieuwe locatie. De Roos Schoenen 2.0!

The service was okay!

I ordered a pair of shoes before 4pm that was marked "beschikbaarheid: Op voorraad (1)" (not obvious what the "1" means) and two days later it was still not shipped. When I emailed them to get an update, they told me the following "There is also an asterisk behind it which refers to an addition to this. It says that a longer delivery time applies to a number of products." The shoes needed to be ordered from the factory. This was a little disappointing, as the website says "VOOR 16:00 BESTELD, VANDAAG VERZONDEN". Apart from this, they responded to one of my email quickly and the shoes meet expectations (furthermore, no response to my other email asking about shoe care advice). Another downside to this shop is that returning a product is at the expense of the customer, which doesn't seem fair in case a product needs return because of an issue or defect.

Fantastische service

Groot assortiment met mooie merken. Na bestelling en betaling bleek mijn maat in de winkel uitverkocht te zijn. Werd hier netjes over gebeld en hebben de schoenen nabesteld bij de fabriek. 2 werkdagen later alsnog alles netjes ontvangen. Goed dat er met fietskoeriers wordt gewerkt.

Retour heel snel afgehandeld

Je wordt helemaal op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling, dat vind ik erg fijn! De cillectie is super dus bestel er zeker nog een keer.

Perfecte snelle levering

Makkelijk bestellen en snel het juiste product geleverd Heb slechte ervaring gehad met andere leveranciers

Hele goede service en snelle levering!

Ik wilde al heel lang bepaalde schoenen hebben en via deze site waren ze goedkoper. Snel besteld en de schoenen waren er in dezelfde week nog!

afwachting van

Kan nog geen objectief oordeel geven. ligt eraan wat ze gaan doen met mijn opmerking bij terug gestuurde schoenen. Telefonisch contact was prima

Goed product wat duidelijk is omschreven en keurig verzonden.

Goede foto's en info op de site. Keurig contact en info in bestel en verzendprocedure. Geen poespas bij inpakken en bij levering zat er ook nog verzorgproduct bij.

Topservice en prachtige schoenen

Schoenen perfect zoals omschreven, mooie korting, snel en netjes op tijd bezorgd. Precies wat je hebben moet!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda