Snel, duidelijk

Goede site, snelle service en goede spullen

Goeie communicatie en snelle levering

Snelle levering hele vriendelijke mensen helaas een maat te klein maar worden snel omgewisseld voor de juiste maat.

Snelle levering ondanks kerstperiode

Laklederen boots besteld van Rad Rags. In de omschrijving stond dat een flesje lakolie werd bijgeleverd. Helaas was dit niet het geval en moest ik hier zelf achteraan.

Snel geleverd, persoonlijke afhandeling van mijn mailtje. Ik zou er zo weer bestellen!

Zeer goed !

Goede service, houden je goed op de hoogte, snelle levering en netjes verpakt

Snel geleverd. Achteraf betaald. Erg blij mee!

Zeer positief

Aanrader !!

Ik had online besteld op een zondag, maandag kreeg ik meteen bericht dat mijn schoenen waren verzonden. Dinsdag stond de bezorger op de stoep met mijn schoenen. Hele snelle bezorging en makkelijke afhandeling op de site. Mooie en goeie collectie schoenen. Zeker een aanrader!

Super service!

Zeer tevreden, ik bestelde maat 5 maar adviseur belde me dat ik voor deze specifieke schoen beter 4,5 kon nemen. Goed geadviseerd, past perfect!

Aanrader!

Schoenen met korting online besteld. De dag later kreeg ik een berichtje dat ze er eigenlijk niet meer zijn, maar nieuwe hadden besteld voor mij. Hierdoor zou de levering 1 dag langer duren. Nog geen 2 dagen later ontving in mijn schoenen met een klein handgeschreven gebaar erbij. Een leuke, en goede service!

Blij met mijn laarsjes!!

Erg blij met de sneakers. Eenmaal binnen zoals verwacht, na de keuze op de site. Topservice, snelle levering en vooral erg attent het persoonlijke en geschreven briefje in de doos. Heel leuk en verrassend!

Prima service , binnen een dag in huis.

De schoenen die ik had besteld hadden voor mij een iets te hoge hak. Ik had ze online besteld en heb ze zelf retour gebracht in de winkel om andere schoenen uit te zoeken. Dit is gelukt. Prima en vriendelijke service !

op tijd de juiste schoen in een strakke duurzame verpakking, zonder overtollig materiaal

z

Gebeld, besteld en twee dagen later in huis! Super service!

Klantgericht!

Perfect verzorgd en snel geleverd en wat leuk was het handgeschreven briefje er bij toch een personenlijk tintje

top service

klant vriendelijke benadering en snelle levering

Bijzonder vriendelijk en super service!

Speciale leveringswens werd rekening mee gehouden. Werd continue op de hoogte gehouden van het leveringsproces en zending werd keurig op gewenste datum geleverd. Bij het openen van de zending als verrassing nog een persoonlijke notitie ... heel attent! En superblij met mijn mooie Chelsea boots ... graag tot een volgende keer!

Goede communicatie

De schoenen die ik gekocht had bleken nog besteld te moeten worden bij de fabriek. Daar werd ik snel over geïnformeerd en het duurde daardoor slechts één dag langer dan normaal voordat ik de schoenen binnen had. Ook de communicatie met betrekking tot de verzending liep goed. Bovendien zijn de schoenen geheel onbeschadigd aangekomen.

super snelle levering, attent handgeschreven briefje. En uiteraard mooie enkellaarsjes van Via Via.

Positief

Prima afwerking van order tot levering. Helaas pasten de schoenen niet. Terugzending problematisch: Via DHL geleverd maar retourneren via DHL niet mogelijk. Kosten retourneren voor eigen rekening.

Topwinkel

Van Bommel schoenen aangeschaft, helaas half maatje te klein en teruggestuurd. Binnen twee dagen de juiste maat opgestuurd terwijl mijn pakket nog niet eens binnen was. Top service!!!

fijn

Goed en net contact

Gewoon goed.

Snelle levering en opvolging.

Eerste bestelling en een goede ervaring. Voor 16:00 uur besteld en de schoenen de volgende dag al in huis zoals aangegeven.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda