Prima service!

Goede en snelle levering.

fijne ervaring

een goeie service

Fantastische service!

Snelle levering.

Fantastische service, mooie producten voor goede prijzen.

Nadat ik een verkeerde maat schoenen had besteld, heb ik contact op genomen met De Roos Schoenen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst klant vriendelijk behandeld ben. En nu dus toch de goede maat schoenen binnengekregen heb. Kortom, ik ben een erg tevreden klant.

snelle service

Ik heb online schoenen gekocht, snelle levering. Erg netjes afgewerkt.

Gave schoenen.

Heb hier voor de tweede keer erg gave schoenen gekocht

Goeie levering

Al meerdere schoenen besteld en altijd correct en snel geleverd

Klantvriendelijk

Ruime keuze, goede afhandeling, milieubewust.

Prima service.

Prima service. Fijn dat ze erbij zetten of de schoen groot danwel klein valt. Bij Floris van Bommel niet onbelangrijk. Ga zo door.

Milieubewust en mooie collecie

Het was de eerste keer dat ik bij De Roos schoenen heb besteld. Via de Fietskoerier gebracht en snelle levering. Ook milieubewust ingepakt. Heel tevreden over kwaliteit, aanbod collectie en milieu aanpak. Super goed bezig. Verdiend een dikke 10!!

goede service

Snelle levering, goed product

Het is de eerste keer dat ik schoenen bij jullie heb besteld. De schoenen werden snel geleverd en de prijs kwaliteit verhouding is goed. Zeer tevreden.

Prima en snelle levering.

Idem

Goed en netjes geleverd, inclusief extra veters.

Top.

Snelle en correcte levering

Na bestelling volgt een snelle en correcte aflevering.

Verpakken? Zo min mogelijk papier! TOP

Kijk ik ging voor Floris van Bommel sneakers omdat ze mooi afgeprijsd waren. Wat ik erg goed vind is de minimale verpakking die gewoon voldoende is. En milieuvriendelijk verzenden. Koop hier echt vaker.

Goede service en snelle levering

Bedrijf heeft een mooie site, levert erg snel en alles tot in de puntjes verzorgd. Ook leuk dat ze gebruik maken van Fietskoeriers, jammer dat dat alleen in Breda is.

Snelle en correcte levering super ❤❤❤

Rare ervaring

Ik heb zaterdag avond schoenen besteld, ik kreeg dinsdag ochtend een berichtje dat ze verzonden waren en ik ze smiddags zou ontvangen. Eind van de middag krijg ik een mail dat de bestelling geannuleerd is? Ik heb toen gebeld en kreeg te horen; ja dat kan soms gebeuren.. Heel vreemd, aangezien ze zogenaamd onderweg waren, en vervolgens niet op voorraad blijken te zijn. Balen dus!

Snelle levering.

Redelijk

De schoenen werden 3 weken later geleverd en er was geen tussentijdse communicatie. Ik heb zelf gebeld waar de schoenen bleven en daarop antwoord gehad

Fijn bedrijf, goede prijzen

Al meerdere keren schoenen besteld. Altijd netjes en snel geleverd.

Uitstekend!

Dit is de eerste keer dat ik iets besteld het bij De Roos Schoenen. Ik ben zeer tevreden over de verzorging en levering van de schoenen.

Uitstekende service na levering van 2 rechterschoenen

Een foutje is menselijk. Nadat er 2 rechterschoenen werden geleverd prima mailcontact gehad waarbij direct werd aangegeven dat de retourkosten werden vergoed. Dat gebeurde binnen een dag! En een dag later ontving ik het juiste paar. Ook het persoonlijke briefje in de doos vond ik prettig.

Prima geregeld

Goeie prijs en goed geregeld met het transport. Geen overbodige plastic in de verpakking. Kortom: Top!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda