prima verzorgd!

Hoewel de bestelde schoenen niet op voorraad waren, werd het binnen een dag keurig geregeld, inclusief heldere communicatie.

Correcte en snelle levering en aantrekkelijk geprijsd

Prima website en mooie merken, na bestelling vlot en netjes geleverd.

Tweede bestelling, zeker niet de laatste..

Hele mooie collectie, goede communicatie, snelle verzending, vele extra’s. Mijn favoriete winkel. Alle andere leggen ‘t af.

Snel en behulpzaam

Zeer snelle en correcte verzending

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Graag tot de volgende keer!

Prima service en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Kom hier graag weer voor een paar mooie schoenen. Tot de volgende keer!

Snelle levering en fijne communicatie

De bestelde schoenen werden snel geleverd. Helaas niet de juiste maat, de nieuwe maat was niet op voorraad en is dus opnieuw besteld. Deze had ik ook binnen een paar dagen binnen en werd goed op de hoogte gehouden via de e-mail.

Snelle levering en goede service

Duidelijk, netjes, snel en persoonlijk kaartje. Top

Fijn contact tevens Snelle levering.

Positief

zeer goede ervaring met De Roos Schoenen

De schoenen zijn netje aangeleverd. Ik ga zeker weer bestellen. Ga zo door.

Geweldige service prachtige schoenen

Mooir schoenen, snelle levering.

Prima verzorgd

Snel en milieu vriendelijk verzonden

Vlotte verwerking

Super snelle bezorging

Waren heel snel met bezorgen en schoenen zijn top

Snel verstuurd. Efficiënte verpakking. Goede communicatie.

In een woord geweldig

Zeer vriendelijk personeel, geweldige service, schoenen zeer goed en netjes verpakt. Super

Prima, zeer snelle levering tegen mooie prijzen

Ruim assortiment, prima prijzen en levering

Maat niet correct

Ik had maat 9,5 besteld, in de doos zat een veel te groot paar schoenen waarvan de maatlabel onder de schoenen vakkundig was verwijderd.

Uitstekende service

De Roos levert uitstekend advies en geweldige service.

Prima ervaring, maat was niet direct leverbaar. Goed op de hoogte gehouden, na paar kwamen de juiste schoenen. Koop bij de kleine winkelier ondersteun ik graag.

Goede service!

Snelle levering en goede service ! Top

Prima service.

Duidelijke communicatie en nette afhandeling van de levering.

Snelle levering, fijne overzichtelijke website en top schoenen!

snelle en goede service

Keurig afgehandeld en bezorgd

De schoenen waren niet op voorraad dus werden besteld bij de leverancier. Hierover keurig geïnformeerd. Verder vond ik het heel leuk dat er in de brief stond 'bedankt voor de bestelling bij een kleine ondernemer'. Heel graag gedaan en gegund. Ook het persoonlijke kaartje vond ik heel leuk. Heb m bewaard voor de volgende keer.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda