Pluspunten

Super service! Snel en duidelijk!

Pluspunten

Een persoonlijk geschreven berichtje in de doos, over de gekozen schoenen. Zeer attent.

Geen opmerking. Top!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

2 verschillende schoenen geleverd Lastig bereikbaar om probleem op te lossen

Pluspunten

Nette aflevering

Track en trace werkte niet

Pluspunten

Goeie prijs/kwaliteit snelle levering

Pluspunten

Uitermate snelle en correcte levering

Zo doorgaan

Pluspunten

Snelle levering .. leuke attentie er bij : spray om de schoenen in te spuiten ! Daar wordt je vrolijk van !

Pluspunten

Snelle levering, veel aanbod en ik vond het persoonlijke briefje bij de bestelling erg leuk. Ga zo door.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

* schoenen good verpakt, waardoor geen krassen/schade * onverwacht een gratis schoenverzorgingsproduct * snelle levering * persoonlijke noot van 'Gido'

Pluspunten

Perfect snel levering en de hand geschreven brief heeft het nog mooie afgemaakt, ik kom zeker terug

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending

Voor de 2e keer bij De Roos Schoenen besteld en beide keren zijn de pumps van Peter Kaiser 'beschadigd'. De eerste keer zat er een lichte beschadiging in de suede hak en nu zaten de pumps in een te kleine doos waardoor de achterkant een deuk heeft. Dit is zonde. Daarnaast zijn retourkosten voor eigen rekening. Niet meer van deze tijd wanneer je schoenen besteld van deze prijsklasse.

Pluspunten

- nette levering - scherpe prijzen - leuk: persoonlijk briefje

shipment via post NL ipv DHL . Post NL levert gewoon s'avonds en DHL is allemaal lastig

Pluspunten

Nette afhandeling van mijn bestelling

Pluspunten

Een vraag die ik had bij de bestelling was keurig beantwoord. Bezorging snel en keurig. Alleen gaat mijn voorkeur uit naar bezorging uit via PostNL ipv DHL. DHL is namelijk slordig in bezorging pakketten.

Pluspunten

Na online bestelling werden de schoenen snel geleverd (incl een persoonlijk bedankje in de schoenendoos). Mooie schoenen waar ik veel plezier van zal hebben. Tot de volgende keer!

Misschien een (online) kortingsbon/code toevoegen bij de schoenendoos voor de volgende aankoop.

Pluspunten

Snelle en zeer correcte levering, altijd snel antwoord op specifieke vragen over schoenen en de verzorging ervan, op en top vriendelijk en mooie prijzen voor erg mooie schoenen. Niet onbelangrijk ;-)

Pluspunten

Snelle levering! En zo leuk....en briefje erbij: Veel plezier van je hippe pumps! Gewoon heel attent en persoonlijk.

Pluspunten

Supersnelle levering met een persoonlijke berichtje bij de bestelling! Leuk!

Pluspunten

Snelle levering , snelle reacties

Pluspunten

Een schoen was verkleurd door de zon. Ik wed daar over gebeld voor ze de schoenen opstuurden. Vond ik heel netjes. Kreeg het advies om een schoen eventueel een paar dagen in de zon te zetten. Ik wilde dat graag proberen omdat het t laatste paar was in mijn maat en dat is goed gelukt

Pluspunten

Prima webshop en snelle levering

Pluspunten

geen verzendkosten en een spuitbusje schoenverzorging cadeau

verzending was niet de volgende dag, dat is geen probleem maar dan moet je dat niet op je site zetten

Pluspunten

Snelle levering met persoonlijke noot.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda