Pluspunten

Schoenen zagen er nog prima uit, weinig gepast enz. Snelle levering!

Schoenendoos beter inpakken ipv alleen een papiertje misschien in een doos/zak doen.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Netjes en correct geïnformeerd over m'n bestelling En snel ontvangen met een vriendelijk briefje erbij en fijne spuitbus om m'n sneackers te behandelen .... een klein gebaar maar dat is wel wat t doet !!!

Alles prima

Pluspunten

Prima. Ik heb, voor ik de bestelling plaatste even gebeld. Super vriendelijk en idd dezelfde dag verstuurd per DHL. Na twee dagen de schoenen binnen!

X

Pluspunten

Perfecte service!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie collectie espadrilles

Reageren op mails die er gestuurd worden en een track&trace code meesturen....klantvriendelijkheid laat te wensen over. Als iets al 2x verkeerd verstuurd wordt door De Roos Schoenen, zou het fijn zijn iets aan te bieden in de vorm van een kortingsbon voor een volgende keer en in ieder geval ervoor zorgen dat er goed gecommuniceerd wordt naar de klant toe. Heb er een vervelend gevoel aan over gehouden. Werd totaal niet serieus genomen. Ik ga hier nooit meer iets bestellen online.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk besteld en duidelijke informatie. Bestelling is nog niet binnen, dus ik kan die niet beoordelen.

Ik heb mijn schoenen na een week nog niet binnen! Ligt aan DHL, maar die bezorgen niet goed. (blijkt weer eens) ik heb altijd problemen met DHL, nooit met post nl. Overstappen? Dan beveel ik uw bedrijf aan. Vraag is: wanneer krijg ik de schoenen binnen?

Pluspunten

Snelle nette levering!

Pluspunten

Gewenste artikel geleverd. Pakket kwam later dan beloofd, is over gemaild, prima!

Pluspunten

kaartje bij de levering. erg leuk

Pluspunten

Snelle service Persoonlijk Betrokken

Pluspunten

Keurig verzorgd!! Mijn complimenten......

Jammer dat de bezorger het pakje op een verkeerd adres af heeft geleverd!!! .....maar daar kan de Roosendaalse niets aan doen!!!

Pluspunten

Prima service, goede prijs en snelle levering, inclusief gratis spuitbus. Aardig om een handgeschreven kaartje erbij te doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

persoonlijke noot, extraatje bij bestelling in de doos prima collectie

website onduidelijk, geldtransactie via vreemde provider (optelling leidt tot onzekerheid of ik wel met echt bedrijf van doe heb) versturen duurde relatief lang

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website prima, mailtjes na de bestelling ook prima, maar..

De laatste mail over de bezorging zou een track en trace code moeten bevatten. Dit was niet het geval. Toen ik hier over mailde kreeg ik wel vrij snel een code, maar ik moest zelf uitzoeken bij welk bedrijf, terwijl ik dit ook gevraagd had. Op de website kwam ik daar wel weer achter, maar dit is toch onhandig. Verder zou ik adviseren om niet meer met DHL te werken. Ik heb mijn bestelling, van vorige week maandag, namelijk nog steeds niet in huis. Omdat ik dus geen code had, kwam ik er pas woensdagmorgen achter dat het die middag bezorgd zou worden. Ik kon toen niet regelen om thuis te zijn. Door Hemelsvaart werd de volgende bezorgdag vrijdagmiddag, alleen was ik toen ook niet thuis. Op de website van DHL kon ik geen ander moment regelen en ook niet dat ik het zelf af zou halen bij een DHL-punt. Dus werd het zaterdagochtend. Na een hele ochtend wachten, vanaf 9 uur tot kwart voor 3, zag ik met de track-trace code dat de bezorger mij weer niet thuis had getroffen. Dit was niet waar, wij waren met 4 man in de woonkamer aanwezig. Er was ook geen 'niet thuis'kaartje in de bus gedaan. Dus ik betwijfel of de bezorger wel echt langs geweest is. Onbetrouwbaar!

Pluspunten

Bij retour een mailtje sturen dat het ontvangen is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik had bruine sandalen besteld maar ze in het zwart ontvangen. Omdat ik snel sandalen nodig had heb ik ze wel gehouden.

Pluspunten

was mijn eerste bestelling bij jullie, super tevreden. ook leuk dat persoonlijke briefje erbij.

Pluspunten

Prima site en leveringstermijn

Pluspunten

Goede kwaliteit schoenen, duidelijke website

Pluspunten

Er zat een spray bij mijn pakketje! Super

Pluspunten

goede kwaliteit schoenen Wordt netjes ingepakt, bezorgd

Moeilijk telefonisch en per email te bereiken. Mailbox wordt aangegeven sls te vol om mails te ontvangen dus je krijgt delivery failure messages. Telefoon heeft alleen maar antwoordapparaat. Niet prettig. Er is geen voorraad van alles in huis dus ik heb bij beiden bestellingen wel enkele weken op levering moeten wachten terwijl dit Tijdens de bestelling niet aangegeven wordt

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda