Snelle levering met een attent kaartje

Snelle, nette en duurzame levering!

Snelle, nette en duurzame levering!

Mooie Bommeltjes besteld. Snel geleverd met persoonlijke noot. Goed verpakt. Top service.

Ik heb niks ontvangen.

Ik heb nog geen schoenen ontvangen. Ze zouden maandag,gisteren komen.

Mijn favoriete merk arche schoenen snel geleverd en ook nog voor een aanbieding prijs!

Goede communicatie over levering, top.

Alles was zeer goed geregeld

Keurig verpakt ontving ik supersnel mijn gewenste schoenen. Ben niet van het schoenen kopen via internet maar deze heerlijke (Paul green witte sneakers) had ik vorig jaar ook en lopen zo heerlijk dat ik ze nu prima via internet kon bestellen Hartelijk dank voor de goede service

Snel bezorgd en alles valt precies als omschreven!

Goed en snel geleverd

10 punten.

Snel en goed!

Snel en goed

Supersnel

Lief dat er een kaartje bij zit met het toewensen van plezier met de bestelling. Geschreven kaartje.

Goed gescoord in en met deze winkel, die ik niet ken.

Mijn ervaring is , dat het keurig verzorgd was . Zeker voor herhaling, om nog weer eens iets te bestellen. Dank nog voor de spuitbus die er bij in zat.

goede service

Een hele vriendelijke medewerker heeft veel moeite gedaan om mij het goede paar schoenen te bezorgen.

Uitstekende verzorging van de online bestelling

Vlotte afhandeling en correcte levering van de bestelde schoenen

Vertrouwd goed

Goede communicatie als er iets niet helemaal goed is met het product.

Snelle levering , correcte afwikkeling na terugsturen

Snelle bezorging en goede service

Binnen twee dagen had ik mijn mooie nieuwe schoenen binnen. Per abuis heb ik twee linker schoenen ontvangen in twee verschillende maten. Na een telefoontje naar De Roos Schoenen werd het diezelfde dag nog opgelost en de volgende dag had ik een mooi compleet paar.

Makkelijk, snel en goed

Mooie duidelijke site Eenvoudig te bestellen Goede en duidelijk reactie en updates van de bestelling Snelle en correcte levering

ik heb goeie ervaring, snelle afwikkeling

goeie ervaring, geen probleem ondervonden

zeer goede service en mooie kwaliteit schoenen.

Had een aantal vragen en die zijn goed opgepakt. Goede service.

Schoenen waren toch niet op voorraad echter werden snel besteld bij de leverancier en had ze toch nog snel binnen. Keurig via de de mail gecommuniceerd wat er aan de hand was

Zeer snelle levering

Zeer fijne service, snel geleverd en met attent kaartje erbij

Kan niet beter

Goede informatie en communicatie snelle levering, duurzaam bezorgd.

Vandaag mijn bestelde schoenen ontvangen, met een persoonlijk briefje helemaal top.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda