Goede levering

Goede en snelle service

Schoenen via de website bestellen ging vlot en makkelijk. Levering was snel en er zat een handgeschreven briefje bij. Heel attent. Ben zeer tevreden!

Is goed

Snelle service en netjes verzonden

Ruim aanbod en snelle levering

Dit was voor mij de eerste keer dat ik schoenen heb besteld bij De Roos Schoenen. Fijne website, ruim aanbod van leuke merken en snel geleverd. Niks op aan te merken en zou er de volgende keer weer bestellen.

Uitstekende snelle service

Je wordt als klant via de mail goed op de hoogte gehouden van de bestelling en bestelling status. Nette en snelle service.

Er was iets mis gegaan bij de betaling van de schoenen die ik via de webwinkel wilde bestellen. Dit lag aan mijzelf ik had iets bij de bank niet goed ingevuld. Ik nam telefonisch contact op met De Roos Schoenen en werd heel vriendelijk te woord gestaan en geadviseerd op de vervolgstap. De volgende morgen ontving ik mijn nieuwe schoenen, volgens afspraak.

Vlotte levering

Vlotte levering en erg blij met de laarsjes

Hele klantvriendelijke service!

Ondanks mijn bestelde sneakers wat vertraagt waren, waar ik overigens netjes een berichtgeving van kreeg, was de service alsnog heel snel. Daarnaast maken ze de bestelling persoonlijk door een leuk handgeschreven kaartje. Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen!

Heel goede service

Super snelle levering ondanks dat sneakers doorbesteld moesten worden. Werd per direct op de hoogte gesteld van iedere handeling. Jammergenoeg paste ze niet.

Snelle levering en een leuke presentie ontvangen.

Prima levering

Doen wat er beloofd wordt

Snel en goed

Uitstekend!

Werd netjes op de hoogte gehouden van vertragingen de status daarvan. Schoenmaat was er niet meer maar werd netjes nabesteld. Ga de volgende keer wederom voor De Roos schoenen.

Echt super goed!

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering ondanks dat de schoenen niet op voorraad waren. Goede service door een spuitbus en spanners bij te sluiten

Hele goede service

Mooie sneakers besteld maar bleken niet voorradig in mijn maat.. kreeg keurig een mail dat ze bij de leverancier waren besteld en dat ze zo spoedig mogelijk geleverd werden..1 dag later dan geplandhad ik ze netjes verpakt in huis..Top.

Goeie service echt

Ging moeizaam

T

Snelle en goede service

Schoenen voor mijn moeder besteld, snelle verzending. En een leuk hand geschreven kaartje erbij. Heel attent

Super fijne winkel

Groot en divers assortiment, makkelijk te bestellen. Telefonisch goed bereikbaar. Erg vriendelijke medewerker.

Goede prijs en snelle leveren g

Goede prijs en met extra’s die je zeker gebruikt. Prima levering.

TOP

Paar dagen na bestelling geleverd met een handgeschreven persoonlijk briefje erbij. Zo leuk en attent! Helaas bleken mijn voeten te breed voor de schoen, dus ik ga ze retourneren.

Top service in alles.

Nadat ik mijn order geplaatst had en een fout had gemaakt heb ik meteen gebeld. Het werd direct opgelost. Na een paar dagen mijn schoenen ontvangen en daar zat zelfs een onderhoudsspuitbus bij.

Prima service en goed contact

Sneakers besteld en daarover keurig gecommuniceerd toen de bestelde maat niet binnen de aangegeven termijn beschikbaar was. Daarbij ook aangegeven dat er nog keuzemogelijkheden waren.

Ik werd gelijk op de hoogte gehouden dat de maat die ik had besteld binnen 3 dagen geleverd zou worden.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda