Hele goede service !

Mooie schoenen, top service

Schoenen worden snel geleverd. Klantenservice reageert snel.

Mijn bestelling was snel geleverd en het tasje zoals ik hoopte dat het zou zijn.

Gelukkig bij de Roos mijn schoenen nog te koop

Steeds meer wordt het moeilijker om mijn schoenen te kopen. Hier in Oosterbeek hadden we een goede zaak maar die is verhuisd. Dus wordt het steeds meer online kopen. Maar het zijn van Floris van Bommel; eigenlijk Boot/ herenschoenen. Maar met mijn slechte voeten en smal bij de hiel maar breed bij de tenen. Zijn het fantastische schoenen al jarenlang voor mij, mevrouw van 64 jaar. Die ook nog veel aan de wandel is met de logeerhonden, aangezien ik vlakbij de bossen woon en een hondenhotel heb. Dus blij dat ik weer een nieuw paar op deze manier heb kunnen kopen. Al komen ze dan helemaal uit Breda. Gelukkig maakt dat voor de bezorging niet uit. En dat ik even op de bestelling moest wachten maakt mij ook niet uit. Dus bedankt!

Snelle levering, fijne website, echt een aanrader!

Snel en goed

Snelle verzending. Goede kwaliteit schoenen en zeer goed verpakt

heel goed

De schoenen waren in mijn maat niet voorradig maar men heeft toch gezorgd dat ik de schoenen van mijn keuze kon ontvangen. Fijne service

Netjes en snel ontvangen. Goedkoper dan bij andere aanbieders.

Super goed service

De bestelling is netjes verzorgd aangekomen. Super dat er gebruik wordt gemaakt van fietsbezorging. Zeer tevreden met het product

Mooie schoenen snel verzonden en leuke sale prijs.

Goede en snelle reacties op vragen die ik via de e-mail heb gesteld!

geweldig

veel keuze, snelle verzending en nog n persoonlijk bericht erbij!

Beste klantervaring ever!

Heldere communicatie, prachtige schoenen en als verrassing schoenspanners en spuitbus extra (in de opruiming...!).

Top !

Fijne communicatie via mail en super snelke levering . Echt top !

Prachtige schoenen, goed verpakt. Hier ga ik vaker bestellen.

Snelle, vriendelijke service

Snelle levering, extra attent vanwege de anti-vlekken spray en het persoonlijke kaartje!

2 dagen later dan beloofd de schoenen bezorgd.

Service en aandacht voor order super

Volgende keer weer een bestelling plaatsen

fantastische service, fijne leverancier

Wij hadden online een paar schoenen besteld, uitstekende communicatie en goede levering. Van harte aan te bevelen!

Snel en netjes geleverd

Ondanks de feestdagen super snel bezorgd. Mijn laarzen waren netjes verpakt en ik kreeg er ook nog een gratis verzorging spray bij. Wat ik vooral erg leuk vond was het hand geschreven briefje. Heel erg bedankt, ik ben super blij met mijn nieuwe laarzen!!

Top service!

M’n laarzen waren niet op voorraad maar ik werd keurig op de hoogte gehouden en uiteindelijk een snelle levering. Ik ben heel tevreden!

Heel keurig en vriendelijk te woord gestaan

Heldere, duidelijke foto. Bericht bij vertraging en waarom, goed ingepakt. Topservice!

Mooie schoenen, goede service en prijs

Prima ervaring! De schoenen die ik bestelde uit de mooie collectie, bleken toch niet voorradig. Dit hebben ze keurig gecommuniceerd en snel opgelost door bij te bestellen! Wat een service! Ben daar heel blij mee. Aanrader!!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda