Top levering!

Mooie schoenen gekocht en snel geleverd!

Netjes

Mooi op tijd bezorgd

Super service!

Goede kwaliteit, service was super.

Goede snelle service en nette communicatie

Schoenen bleken toch niet voorradig, maar werd netjes gecommuniceerd. Uiteindelijk waren de schoenen er alsnog snel.

Goede service en dito product

Product in goede staat geleverd en goed gecommuniceerd over bezorging.

een geweldig adres voor uw schoenen aankoop etc

Een prettig contact==zeersnel in actie bij niet op voorraad hebben van een product==een goede verpakking bij verzending==dit adres kan ik u aanbevelen voor al uw aankopen==

Snelle levering zonder problemen!

Binnen een paar dagen geleverd, top!

Mooie schoenen besteld. Kreeg netjes bericht dat de levering iets langer zou duren. Afleveradres zou daardoor gewoon aangepast kunnen worden. Maar de langere levering duurde ook maar 2 dagen. Heel netjes mee geholpen en blij met de schoenen.

Verkeerde maat besteld.Contact opgenomen en de juiste maat is gereserveerd voor mij.

Alleen wel eem dingetje. Il had maat 38 5 besteld en kreeg maat 38 toegestuurd

Retourneren zelf betalen is een domper.

Ik ervaar het als vervelend om retourkosten te betalen. Bestel niet snel opnieuw bij de Roos.

Netjes te woord gestaan. Goede service.

Gewoon zoals het hoort te zijn, alles in orde

Was goed, kon enkel nog iets sneller maar was in orde zoals verwacht.

Zeer snel geleverd, goede service

Top..!

Keurig volgens afspraak..!

correct

Snelle levering ook al waren de schoenen niet op voorraad. Geen overbodige verpakkingsmateriaal!

Duidelijk prettig

Was erg duidelijk, goede afspraken, netjes op de hoogte gehouden worden gewoon super

Super goed!

Goede communicatie. Snelle levering.

Goed geregeld!

Eenvoudig te bestellen, duidelijke informatie bij retourneren, vlotte afhandeling. En ook nog mooie schoenen :)

Helemaal top

Per ongeluk had ik in de verkeerde maat schoenen besteld, en door het snelle ingrijpen van het personeel uiteindelijk de juiste maat mogen ontvangen.

Super.

Heel mooie schoenen. Perfect geleverd.

X

X

Snelle levering en “groen” met fietskoerier. Lief persoonlijk kaartje erbij, gewoon top!

Super snel bezorgd!

Netjes verpakt. Gewoon in de schoenendoos met een papiertje erom. Eindelijk ergens eens geen veel te grote verpakkingsdoos, super.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda