Snelle levering.

Snelle levering. De laarsen sloten helaas niet mooi aan op mijn voet. Helaas gaan ze daarom weer retour. In de toekomst zal ik vast nog wel wat bestellen.

Snelle levering, helderheid over wat wel en niet te leveren is. Snelle reactie op retourneren.

Positief

Snelle levering. Goede mailcommunicatie. Mooie schoenen en pakket netjes ingepakt Onduidelijk of de korting voor volgende bestelling gaat lukken.

Goed geregeld

Alles zeer vlot gegaan Heel blij mee Dank jullie wel Groetjes Astrid

Snelle levering en goede service

Snelle levering, schoenen zitten top!

Snelle levering van de schoenen. Maat valt normaal, super blij mee!

Afspraken zijn goed nagekomen

Goed geregeld

Nette service

De sneakers waren niet meer op voorraad, maar ze hadden al snel besteld bij de leverancier. Volgende dag alsnog mijn sneakers binnen !! Top service en communicatie

Super service!!

Mijn zoveelste paar schoenen besteld. Vlotte levering, vaak extra’s (korting-extra producten voor verzorging schoeisel gratis) goed telefonisch advies indien nodig. Vroeger kocht ik in de winkel, maar gaat prima zo!!

Goede communicatie en snel

De verzending zou iets later komen (vanwege niet op voorraad) maar was er toch al binnen twee dagen.

Prima service!!

Prima service en goed contact met de winkel. Een aanrader!!

Winkel voor aanbeveling

Erg aardig doen hun best om de klant blij te maken Tatjana

Ik ben meer dan tevreden over hun service!!!

Zie bovenstaande..

Snelle verzending

Uitstekend.

Schoenen waren niet op voorraad binnen 5 werkdagen toch kunnen leveren. Heel goed. Goed over gecommuniceerd door Roos schoenen.

Schoenen top en uitstekende service

Leveringsdatum leek niet te lukken maar door snelle handelen van Roos schoenen toch op tijd binnen.

Nette communicatie

Ik werd netjes op rijd op de hoogte gebracht dat de door mij bestelde schoen niet op voorraad was. En ondanks dat ik een uitverkoop schoen had besteld. Werd deze gewoon bij de leveranciers besteld en alsnog spoedig binnen de beloofde termijn geleverd.

Prettige ervaring

Net dat extra: schoenen worden geleverd met schoenspanners en beschermingsspray

Supersnel en klantvriendelijk

Bestelling was de volgende dag in huis. De schoenen stonden me niet, dus ik heb ze retourneerd. Twee dagen laterstond het geld weer op mijn rekening. Zo snel heb ik nog nooit meegemaakt! Net geen 5 sterren, omdat ik het netjes had gevonden als bij het bestellen duidelijker was vermeld dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn. Ze schrijven dat ze dit doen voor het milieu. Daar kan ik me wel in vinden.

Betrouwbare site met goede service.

Omdat het iets langer duurde kreeg ik een mailtje waarom dit was, en wanneer de schoenen geleverd zouden worden. Ze werden alsnog binnen 4 dagen geleverd. Er zat zelfs een gratis busje schoenen spray bij. Echt Top. En de schoenen zitten heerlijk.

Super service! Super communicatie

Zeer correct bedrijf. Helaas voldeed het product niet aan mijn verwachtingen maar werd alles heel snel afgehandeld en goed gecommuniceerd! Chapeau! Wellicht dat ik een volgende keer het wel tref bij De Roos schoenen.

Top schoenen! Snelle levering!

Snel en vakkundig geleverd!

Schoenen geleverd volgens afspraak

Schoenen geleverd volgens afspraak tegen een goede prijs

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda