Schoenen werden snel geleverd. De schoenen terug gestuurd, omdat het model niet was wat ik verwacht had. Via het retour formulier was dit makkelijk aan te geven. Geld vlot retour ontvangen.

Snelle handeling

Goede communicatie, snelle verzending en bij problemen snel antwoord. Ook bij retouren direct terugbetaling.

Uitstekende service

Wordt goed op de hoogte gehouden mbt status van je order

Waren bereid om mee te denken in een passende oplossing

Heerlijke laarzen gekocht bij jullie. Snelle service.

Prima service.

Ik ben goed geïnformeerd over de late levering van de schoenen. Alles was netjes verzorgd en ook rekening gehouden met het milieu.

Ik wacht het nog af?

Er zaten 2 producten niet bij mijn bestelling worden nog nagestuurd! Ik heb ze nog niet? Het is een week geleden.

Helemaal top

Snelle levering en super blij met mijn aankoop.

Top bedrijf !

Goede communicatie en uitstekend geregeld .. aanbevelen om schoenen te bestellen . Merci Gido !

Fijne site, schoenen netjes verpakt met handgeschreven kaartje erbij, altijd leuk een persoonlijke touch!

De bestelling en levering van een paar nieuwe brogues van Van Bommel verliep uitstekend.

Nieuwe Bommels is altijd een klein feestje! Zeker nu in de doos een kaartje een berichtje was toegevoegd; maakt het persoonlijker. Ook fijn dat paar spanners en blikje bijenwas en een onverwacht paar veters; lekker compleet zo. Binnenkort damp ik eens af naar Breda voor een bezoek aan de winkel.

Top service!

Groene levering + gratis spray!

Keurige site veel mogelijkheden

Helaas pasten ze niet ivm hoge wreef maar goed ontvangen en retour zonder problemen.

Super service!

Fijne service. Wat ik wilde was helaas niet op voorraad, meteen werd er mee gedacht en een passende oplossing geboden. Nu blij met twee paar mooie en goede schoenen! Succes nog even tijdens de lockdown! Hopelijk snel weer open! Zomerschoenen kom ik liever weer live passen!

Echte wauw schoenen

Snel geleverd via Internet en ruime keus in koooe schoenen!!

Snel geleverd en de schoenen zoals je mag verwachten van Floris van Bommel: Top!

Prima prijs en snel geleverd

Voor een goede prijs en snelle levering en waar mogelijk de bezorging per fiets een paar mooie schoenen besteld. Het bezorgen per fiets vind ik echt een heel mooi initiatief.

Geweldige service

Snelle levering en goede service

Snel en netjes geleverd

Keurig netjes en snel in huis.

Een goed bedrijf/zaak

Goed geholpen en een snelle en nette levering

De levering was snel en keurig verzorgd

prima goed product netjes verpakt en vlot geleverd

Snel, goed en netjes

Makkelijk te bestellen en keurig ontvangen. Net een kadootjes. Heel blij mee

Complimenten voor de communicatie.

Goedkoop en transparant.

Snelle en goede service!

Geen overbodig verpakkingsmateriaal, maar met aandacht voor her milieu ingepakt en 'groen' verstuurd!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda