Vlotte service

Jammer dat de schoenen niet lekker zaten, ze waren er binnen een dag en mijn retourzending werd ook binnen 2 dagen al verwerkt.

Mooi product goede service

Snel geleverd keurig verpakt

Snel verzonden en keurig ingepakt. Een aanrader.

was goed

was uitverkocht

Goede en snelle service

Schoenen besteld met gratis spray en schoenspanners.! Dag na bestelling geleverd en via mail goed geïnformeerd.

Keurige service

Vlot nette service Spray erbij

Goede aanbieding en service.

Goede service en snelle levering

Prima verlopen bestelling!

Zie hierboven

makkelijk en goed

Een paar prachtige magnanni's gekocht, paar klikjes en twee dagen later in huis... super blij

Schoenen prima. Verzending duurde te lang. Geen voorraad en vervolgens dag extra via fietskoerier

Prima maar verzending kan sneller. Ik had ze nodig voor een begrafenis en dat is helaas niet gelukt.

Positief

Vlotte verwerking bestelling- duidelijke communicatie - levering op afgesproken moment door fietskoerier(super!)

Goede zaak, snelle en nette verzending

Helemaal tevreden! Kan niet beter

Mooie laarzen besteld, niet op voorraad. Kreeg een mail dat het een dag of twee zou duren, werd een

Slechte communicatie. Laarzen geroutineerd.

Top. Supersnelle service.

Laarzen waren niet op voorraad. Maar correcte terugkoppeling en alsnog supersnel geleverd met een persoonlijke notitie. Top.

Aangename en goede, persoonlijke service. Bedankt voor de schoenen!

Lekkere snelle levering!

En doet het altijd goed een persoonlijk briefje

Slechte communicatie. De levering was 2 keer vertraagd zonder opgaaf van redenen.

Schoenen kwamen pas een week later. Nog nooit meegemaakt

Gewoon goed!

Schoenen besteld en 2 dagen later in huis! Gewoon top

Alles volgens plan

Snelle actie, mooie schoenen Kortom: tevreden

Levering duurde alleen wat lang

Top Service

Ik had bestelling met verkeerde postcode helaas, ze hebben er alles aangedaan om de sneakers op tijd thuis te krijgen! !

Bestelde schoenen waren in de maat niet meer op voorraad. Ze waren voor een verjaardag en meneer heeft er alles aan gedaan om ze op tijd via de leverancier toch op tijd bij mij af te leveren. Geweldige service!

Ze hadden mijn maat niet op voorraad maar ze hebben hun best gedaan om binnen een week mij de juiste maat toe te kunnen laten komen. Ben d’r erg blij mee.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda