Laarsjes besteld in de opruiming die niet meer op voorraad bleken te zijn. De Roos heeft ze nabesteld bij de leverancier, dit alles met goede communicatie en weinig vertraging: top!

Goede communicatie, goede levering

Positief. Bestelling was niet op voorraad, keurige mail en bestelling kwam alsnog heel snel! En ze maken gebruik van fietskoeriers!

Goed aanbod, snel geleverd en een persoonlijke noot. Echt top!!

Heel verzorgd en voldeed aan verwachtingen

Vanwege het feit dat mijn bestelling niet meer in de winkel aanwezig was moest ik enkele dagen wachten. Hiervan werd ik meteen op de hoogte gesteld en ook werd vermeld wanneer mijn bestelling kwam en kon ik deze volgen. Ik ben heel tevreden over jullie service. Hartelijk dank voor de mooie schoenen.

Schoenen zijn perfect, de schoenenspanners zijn nagestuurd.

heel goed

Ik koop regelmatig bij De Roos schoenen, dus dat zegt genoeg.

Zeer goede website en snelle levering.

Snelle levering,netjes bezorgd

Ik kreeg na mijn bestelling keurig een mail dat er wat vertraging was met levertijd van mijn bestelde schoenen. Paar dagen later waren ze al in huis. Ging allemaal voorspoedig.

Pakket niet ontvangen

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen…

Snelle levering en gratis spuitbus voor onderhoud bij de bestelling van je schoenen.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snelle levering en goed contact over de mail

Snelle levering en goed contact over de mail

Mooie collectie, fijne winkel en goede service. Ik ben heel blij met mijn nieuwe laarzen!

Super goed en snel!

Het product was heel snel keurig en netjes in huis.

Teleurstellend

Ik heb bij de Roos Schoenen online een paar schoenen besteld en betaald. Volgens de website was de gewenste maat op voorraad. Een dag later werd de bestelling geannuleerd: schoenen waren toch niet op voorraad.... Daarna andere schoenen besteld. Bleek bij ontvangst dat mij een gebruikt en gerepareerd paar was toegezonden. Gebeld hierover, er was inderdaad iets misgegaan. Een nieuw paar in de juiste maat was (wederom) niet op voorraad. Verzendkosten retour werden op mijn verzoek vergoed, maar later weer afgetrokken bij terugbetaling van de geretourneerde schoenen... Dus ik moest weer contact opnemen. Na twee bestellingen bij deze winkel dus nog geen nieuwe schoenen maar ik ben wel met een teleurstellende ervaring en een hoop onnodig gedoe (bellen, terugsturen) opgezadeld.

Dik tevreden.

Netjes verpakt en snelle levering. Dankjewel

Snelle levering, goede service

Veel keus en snelle levering.

Fijne ervaring

Perfect verpakt met een persoonlijke noot

Mooi verpakt Inhoud heel en mooi Product zoals aangeboden online Verrast door het bijgevoegde kaartje Levering vond ik niet zo rap

Prima levering

Fijn

Top geregeld en snel

Goede en heldere communicatie. Goede prijs/kwaliteit

Een goede en snelle service

teleurgesteld

Op de afbeelding was de schoen precies wat ik zocht. Thuis bleek de leest veel smaller te zijn dan op de foto afgebeeld. Daardoor was de schoen ongeschikt voor gebruik door ondergetekende

Super goede en snelle service

Alles top!

Wilhelminastraat 28