Super, meteen dezelfde dag verzonden en volgende dag geleverd! De persoonlijke kaart erbij is een heel leuk detail!!

Vriendelijke en snelle service

Schoenen niet meer op voorraad, twee dagen later toch in huis.

Goed en snel

Goede service, ze gaven aan dat er een vlekje in mijn bestelde schoenen zat en boden mij korting aan. Ook een spuitbus erbij gekregen.

Vlotte afhandeling bestelling

Hier een paar schoenen besteld omdat ze € 10 goedkoper waren dan bij de andere winkels. Het bestelproces was eenvoudig en de schoenen werden direct verzonden.

Geen schoenen ontvangen

Vanuit Roos geen enkele update ontvangen mbt status levering

Goede snelle levering

Snelle levering goede sevice

Snel en goed

Goede website. Precies wat ik zocht. Snel verstuurd. Juiste maat. Prima!

Uistekend!

Uitrstekende prijs en snelle levering

Vlotte service

Jammer dat de schoenen niet lekker zaten, ze waren er binnen een dag en mijn retourzending werd ook binnen 2 dagen al verwerkt.

Mooi product goede service

Snel geleverd keurig verpakt

Snel verzonden en keurig ingepakt. Een aanrader.

was goed

was uitverkocht

Goede en snelle service

Schoenen besteld met gratis spray en schoenspanners.! Dag na bestelling geleverd en via mail goed geïnformeerd.

Keurige service

Vlot nette service Spray erbij

Goede aanbieding en service.

Goede service en snelle levering

Prima verlopen bestelling!

Zie hierboven

makkelijk en goed

Een paar prachtige magnanni's gekocht, paar klikjes en twee dagen later in huis... super blij

Schoenen prima. Verzending duurde te lang. Geen voorraad en vervolgens dag extra via fietskoerier

Prima maar verzending kan sneller. Ik had ze nodig voor een begrafenis en dat is helaas niet gelukt.

Positief

Vlotte verwerking bestelling- duidelijke communicatie - levering op afgesproken moment door fietskoerier(super!)

Goede zaak, snelle en nette verzending

Helemaal tevreden! Kan niet beter

Mooie laarzen besteld, niet op voorraad. Kreeg een mail dat het een dag of twee zou duren, werd een

Slechte communicatie. Laarzen geroutineerd.

Top. Supersnelle service.

Laarzen waren niet op voorraad. Maar correcte terugkoppeling en alsnog supersnel geleverd met een persoonlijke notitie. Top.

Aangename en goede, persoonlijke service. Bedankt voor de schoenen!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda