Snel, foutloos

Prima ervaring. Koop schoenen bij De Roos vooralnomdat ze me met lastige vragen ook altijd erg goed hielpen. Iedereen kan schoenen in een doos stoppen met een postzegel erop, maar de vriendelijke hulp bij specifieke vragen is echte klantenservice!

Snelle verzending en goed verpakt!

Schoenen zitten heerlijk

Mooie, snel geleverde schoen!

Goede communicatie komen afspraken na.

Het bestelde artikel was niet meer op voorraad maar er wordt wel geregeld dat ik het krijg. Dit wordt goed gecommuniceerd.

Top schoenen!

Heel blij met de schoenen. Nadat de voorraad niet beschikbaar was, nieuwe besteld, ging super snel!

Super ervaring s’avonds besteld De volgende ochtend gebeld om te vragen of het sneller verzonden kon worden werd alles op alles gezet en op een andere manier verzonden Zo had ik ze op tijd binnen voor het feestje Kortom een super ervaring

Snelle verzending

Snelle verzending. Mooie producten.

Snelle, duidelijke behandeling en duurzame verpakking

Netjes en duidelijk

Ruime keus gaat hand in hand met snelle levering

De Roos Schoenen biedt een mooie collectie (comfort)schoenen. In deze tijd ook nog eens met leuke, aantrekkelijke kortingen. Na aankoop krijg je supersnel bericht en met een beetje geluk heb je de schoenen van je keus twee a drie (werk)dagen later in je bezit. Echt top!

Levert keurig wat men belooft - duidelijke communicatie

Prima communicatie en keurige levering

Snelle levering netjes verpakt

Mijn ervaring is goed.

De Roos Schoenen was voor mij een onbekende website, maar de aanbieding gaf de doorslag! 35 euro goedkoper dan bij een andere winkel of internetzaak. Goede communicatie over de levering. G oede communicatie t.a.v

probleemloos

Schoenen werden snel en goed verpakt geleverd!

Snelle levering, geen overbodige grote verpakking, super blij met mijn schoenen!

Goede prijzen, nette verzending

Voor het eerst twee paar Floris van Bommel schoenen besteld. Ondanks dat het wat langer duurde omdat de bestelde maten niet op voorraad bleken te zijn, kwam de bestelling een week later alsnog, met schoenspanners en met een verzorgingsproduct voor het leer. Jammer dat mijn man intussen alweer vertrokken was naar het buitenland en ik ze met een pakketdienst moest nasturen.

Snelle perfecte levering

Goed, snel geleverd, zelfs in Friesland

Goed!

Snel, keurig verpakt en gratis doosje schoensmeer

Snel, keurig verpakt en gratis doosje schoensmeer

Top helemaal

Lieve mensen en alles snel opgestuurd

Nette prijs en snelle levering

Een nette prijs voor een paar kwaliteit schoenen van Floris van Bommel. Al was het paar wat ik besteld had niet op voorraad, toch werd het snel geleverd. Zeer tevreden met deze aankoop.

Heel erg goed!

Ik heb een paar schoenen besteld, deze konden niet meer geleverd worden, medewerker kwam direct met een alternatief waar ik heel erg blij mee ben. Vlotte communicatie en service!

Snelle verzendservice via DHL

Prima ervaring met de Roos schoenen .netjes verzonden :-) Snelle nalevering via DHL Blij met mijn Floris van Bommels

Leuke aankoop gedaan voor een leuke prijs

Leuke aankoop gedaan voor een leuke prijs. Snel en netjes verzonden.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda