Klant onvriendelijk en krijg geen antwoord terug op je vragen.

En jammer dat ze niet gratis retouren. Levertijd was een week.

In de winkel en op de site teleurstellend!

Dit was de laatste keer dat ik iets koop/bestel bij De Roos Schoenen Breda.

leuk kaartje zat erbij, maakte het persoonlijk

Correcte levering maar……..

Vandaag een retour gedaan van maat 40 . Vandaag maat 39 besteld. Heb 16,40€ betaald voor de retour . Onaangename ervaring .

Fijne schoenen

Het product is helemaal goed, alleen de levering liet 2 dagen op zich wachten. Er staat voor 1600 besteld de vlg dag in huis. Dat klopt dus niet.

Ik ben zeer tevreden over de snelle en mooi verpakte levering.

Ik bestel zeker nog eens weer!

Schoen was niet op voorraad, dat had ik liever eerder geweten, maar het was fijn dat ik kon bellen en overleggen over het verzenden.

uitstekend!

Goede website, correcte afhandeling. Ook aardig is het extra pakket aan spanners en bijenwas dat er bij geleverd is. Bedankt!

Fantastisch! Voor herhaling vatbaar.

De schoenen die ik bestelde waren niet meer op voorraad. Goede communicatie vanuit De Roos en de levering is nadat de schoenen door de leverancier aan De Roos zijn geleverd snel uitgevoerd.

Geweldige service

Snel en keurig geleverd. Goede service

Prima communicatie!

Mijn bestelde schroenen waren niet meer op voorraad. Fijn dat ze alsnog geleverd konden worden. Prima service!

Nette zaak met blik op duurzaamheid

Alles netjes met karton en papier en het liefst verzenden op spierkracht (met wat stroom ondersteuning). Mooi los kaartje erbij. Helemaal goed.

Super goede en snelle service!

Vlotte en goede verzending. Met als verassing nog een bus spray cadeau. Mijn dank is groot!

Alles verloopt zoals het moet.

super, !

Levering zeer snel, netjes verpakt en geen - punten!

Snelle levering ondanks dat de maat van mijn bestelde schoenen niet direct op voorraad was.

Redelijk tevreden.

De schoenen die besteld heb waren te groot. Ik heb geen kleinere maat besteld, omdat ik niet nog een keer verzendkosten wilde betalen als deze maat ook niet goed zou zijn.

Goeie service.

Had een vraag overmijn bestelling, vriendelijke medewerkster die ff meedacht.

Correct en adequaat bij ruiling.

Goede ervaring bij terugzending van iets te grote schoenen.

prima op de hoogte gehouden

prima op de hoogte gehouden

Ik heb de schoenen met verzorgingsproduct ontvangen!

Goede ervaring met De Roos Schoenen en de Fietskoerier

Topschoenen , mocassins van Floris van Bommel tegen gunstige prijs en milieuvriendelijke bezorging!

Netjes verpakt, mooie laarzen

Mooie laarzen, blij mee

Schoenen netjes geleverd

Schoenen zijn netjes geleverd, levering was redelijk vlot, prijs in sale was helemaal leuk.

Goede service!

Klantvriendelijk.