Zeer tevreden.

Perfecte service en de schoenen voldeden helemaal aan mijn verwachtingen.

Snel verstuurd en gelijk reactie na een vraag per mail.

De schoenen waren goed geprijsd en leuk met een persoonlijk bericht verstuurd. Ik heb een tweede paar moeten bestellen omdat het eerste paar te klein was. Nu in afwachting van de terugbetaling maar dat zal vast ook snel gebeuren.

Super service

Na enige onduidelijkheid is alles super snel opgelost en werden de bestelde laarzen op afgesproken tijdstip geleverd

Snelle, goede en persoonlijke service

Prima service, snel geleverd en ik ga hier zeker vaker bestellen

Goede communicatie, en een snelle levering

De bestelling van mijn sneakers is netjes afgehandeld. Ben tevreden.

Retour zenden bestelling moet de klant zelf betalen Standaard pakket kost bij post.nl €7.25 Vind dit erg duur Zou daarom niets meer bestellen

Goede service en snelle levering

Vriendelijke service, mooie schoenen en snelle levering!

Prima, snel en correcte levering

Snelle correcte levering.

Snel, goede prijs, tevreden!

Snel, goede prijs, tevreden!

Snelle levering met een persoonlijke noot van de verkoopster. Erg attent.

Kan/hoeft niet beter

Duidelijke omschrijving van het product. Bestelprocedure verliep probleemloos. Op de afgesproken tijd netjes thuisbezorgd . Zo "GROEN"mogelijk

Netjes verzorgd en zo leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat Mooi dat er ook nagedacht wordt hoe het verpakt wordt

Vriendelijke en perfecte service

De door mij bestelde Van Bommel- schoenen bleken niet in de zaak op voorraad (grote maat). Moesten dus apart besteld worden. Dit werd keurig per mail gemeld, met 100 excuses. Drie dagen later waren de schoenen er alsnog, keurig verpakt en voorzien van leuke / nuttige accessoires. De kwaliteit van Van Bommel- schoenen is onbetwist, en dat gaat ook op voor de service van De Roos!

tevreden

schoenen waren niet op voorraad en moesten uit een magazijn komen. nadat de schoenen geleverd waren, bleken het niet de door mij bestelde kleurencombinatie te zijn. maar ik vind 't best en laat het zo.

goede service

goede service

Fijne website. , ruime sortering!

Snelle levering. Ging even fout bij mij met de betaling. Een mailtje gestuurd en er werd vlot gereageerd en opgelost.

Goede klantenservice

Gebeld met de vraag of ze de kuitmaat wilde opmeten. Vervolgens de laarzen besteld en super op de hoogte gehouden dat ze in bestelling waren en dus later kwamen. Hierbij kreeg ik de optie om te annuleren. Vervolgens alsnog eerder dan verwacht de laarzen ontvangen. Top!

Snelle levering, online omschrijving laarzen klopte precies.

Goede servers en snele aflevering wordt goede geholpen

Snelle levering en netjes geleverd.

Zie hierboven.

Goede service, snelle levering en ook nog wat extra's

Prachtige laarsjes besteld, waren in mijn maat niet direct beschikbaar en vervolgens alsnog heel snel binnen met als extraatje een spuitbusje om ze te verzorgen. Heel attent en zeker een tevreden klant!

Retour niet gratis

Ik heb misschien niet goed opgelet, maar ik was verrast dat ik de retour van de schoenen zelf moeten betalen. € 7,50 is wel veel geld om een paar schoenen te passen.

Zie omschrijving.

Snelle levering. Beetje omslachtige terugzendingsprocedure en betalen voor terug te zenden is wat minder.

Ik heb de schoenen gister ontvangen, vandaag retour gestuurd. Ze waren te groot en vielen wat tegen Bedankt voor de snelle service Factuurnr INV34310 Ordeent ORD26750

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda