Goede kwaliteit en service!

Goede service en kwaliteit.

Perfect product, perfecte levering

Aardige attentie: persoonlijk kaartje bijgevoegd van verkoopster!

Geweldig!

Perfect!

Snel verzonden, prachtige laarsjes voor een goede prijs

Goede communicatie

Niks op aan te merken, Product zoals het moet zijn, netjes met schoenspanners en schoensmeer. Lief handgeschreven kaartje erbij, snel geleverd en nette prijs!

Een echte klasse winkel.

Zeer netje geholpen, en super service. Echt een aanrader.!!

Perfecte site

Goeie afhandeling

Levering duurde iets langer wegens niet in voorraad. Maar goed ontvangen en correcte afhandeling.

Juiste product, zorgvuldige levering

Goede productomschrijving, goede informatie over de levering en volgens afspraak bezorgd

Super snelle levering. Persoonlijk kaartje erbij, top.

Overzichtelijke website, snelle levering. TOP

Ik heb mijn Bommel schoenen al de volgende dag na het bestellen ontvangen, in een mooie Bommel doos met tot mijn verrassing schoenspanners, een blik schoensmeer en een boekje van Bommel. Ik ben zeer tevreden.

Ik had meerdere paren schoenen besteld in de opruiming. Helaas waren een paar niet meer voorradig en een paar hebben ze bij de leverancier besteld. Bedankt voor de moeite en ze passen perfect!

Op afstand maar toch persoonlijk!

Prima en zorgvuldige levering. Zo attend dat handgeschreven kaartje

Gekregen wat ik kocht

Alleen jammer dat het bijna een week heeft geduurd voordat de schoenen arriveerden. Verpakking was netjes evenals de schoenen.

Helemaal oké

Uitermate tevreden

Aandacht en service!

Niet de enige leverancier die de schoenen aanbied die ik gekocht heb maar wel de enige (tot nu toe) die zich duidelijk onderscheidt in aandacht en service. De klant is hier zeker koning(in)!

Prijs kwaliteit klopt helemaal

De schoenen zijn bij jullie het scherpst geprijsd, de afwerking was duidelijk, om kort te zijn, alles prima geregeld, houden zo!

Zeer fijn

Makkelijk te bestellen, betaalmogelijkheden, accurate service en communicatie, o.a over mogelijke vertraging, levering, track&trace. In een woord: aanbevolen!

Gewoon prima

Zoals het hoort, super

Bestelling zorgvuldig ingepakt

Super service

De schoenen die ik wilde waren niet meer in mijn maat Na contacten hebben ze ze speciaal besteld en ze waren snel in huis met een schoenspanner en schoenspraay om ze netjes te houden

Prima en snelle service

Snelke levering, prima vetpakt en erv blij mst mn schoenen. Zeker een aanrader voor een volgende keer

Prima service, volgende dag al geleverd.

Prima service met een persoonlijke noot. Volgende dag al geleverd.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda