Hier kan de online retail een voorbeeld aan nemen!

Nadat ik mijn schoenen had besteld, kreeg ik de volgende dag een attente mail dat mijn schoenen niet meer op voorraad waren. Geen probleem voor “de Roos”, hij zou ze alsnog bij de leverancier bestellen en binnen 2 dagen alsnog leveren. De schoenen waren op tijd bezorgd inclusief spanners en schoensmeer. Hier ga ik vaker bestellen. Top zaak!!

Snelle levering, keurig verpakt

Goedkoopste keuze voor mijn Gabor sneakers, incl spray om ze in te spuiten. Afgesproken levertermijn werd keurig nagekomen.

Had beter gekund

Ik had al eerder schoenen gekocht maar kreeg mij. Geld terug gestort zonder een mail. Moest er zelf achteraan bellen. De schoenen waren niet op voorraad. Gevraagd welke er wel op voorraad waren en of ze mij een mail door over konden sturen maar helaas niet gekregen.

Super attent en snelle levering

Mijn schoenen werden snel geleverd en heel attent verpakt en een kaartje erin. Dat is leuk om te ontvangen zeker in Corona tijd. Dit onderscheid ze dan ook van de rest van online verkopers.

Verkeerde maat geleverd. Annulering voor mij niet zichtbaar, toch moest ik retour kosten betalen

Blijkbaar had ik 2x de schoenen besteld. Een keer andere maat die ook geleverd werd. Net de verkeerde......geen annulering gehad. Wel volgens de Roos schoenen. Kortom geen schoenen wel retourkosten. Wel vriendelijk toon aan de telefoon.

Zeer goede service

Goede ervaring, snelle levering !

Goed en snel

Mooie kwaliteit en snel geleverd!!

Betrouwbaar en snel

Niet alleen betrouwbaar en snel maar ook een prachtige collectie schoenen. Helaas woon ik in Arnhem. Als ik weer in Breda ben ben ik zeker weet klant. Gelukkig kan ik ook online bestellen. Daarbij versturen ze de pakketten via fietskoerier. Dat draagt bij aan een schoner milieu

Goede kwaliteit en service!

Goede service en kwaliteit.

Perfect product, perfecte levering

Aardige attentie: persoonlijk kaartje bijgevoegd van verkoopster!

Geweldig!

Perfect!

Snel verzonden, prachtige laarsjes voor een goede prijs

Goede communicatie

Niks op aan te merken, Product zoals het moet zijn, netjes met schoenspanners en schoensmeer. Lief handgeschreven kaartje erbij, snel geleverd en nette prijs!

Een echte klasse winkel.

Zeer netje geholpen, en super service. Echt een aanrader.!!

Perfecte site

Goeie afhandeling

Levering duurde iets langer wegens niet in voorraad. Maar goed ontvangen en correcte afhandeling.

Juiste product, zorgvuldige levering

Goede productomschrijving, goede informatie over de levering en volgens afspraak bezorgd

Super snelle levering. Persoonlijk kaartje erbij, top.

Overzichtelijke website, snelle levering. TOP

Ik heb mijn Bommel schoenen al de volgende dag na het bestellen ontvangen, in een mooie Bommel doos met tot mijn verrassing schoenspanners, een blik schoensmeer en een boekje van Bommel. Ik ben zeer tevreden.

Ik had meerdere paren schoenen besteld in de opruiming. Helaas waren een paar niet meer voorradig en een paar hebben ze bij de leverancier besteld. Bedankt voor de moeite en ze passen perfect!

Op afstand maar toch persoonlijk!

Prima en zorgvuldige levering. Zo attend dat handgeschreven kaartje

Gekregen wat ik kocht

Alleen jammer dat het bijna een week heeft geduurd voordat de schoenen arriveerden. Verpakking was netjes evenals de schoenen.

Helemaal oké

Uitermate tevreden

Aandacht en service!

Niet de enige leverancier die de schoenen aanbied die ik gekocht heb maar wel de enige (tot nu toe) die zich duidelijk onderscheidt in aandacht en service. De klant is hier zeker koning(in)!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda