Goede ervaring.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Op tijd hebben ze aangegeven dat mijn bestelling langer zou duren

Verkeerd geleverd, daarna metVlek

Helaas kreeg ik de 1e zending de verkeerde schoenen geleverd. Na een goed en positief telefoongesprek zou ik teruggebeld worden maar dit is nooit gebeurd. Ook geen reactie Op e-mails. Gister het goede paar ontvangen, maar ditmaal met vlek.

Zeer snelle levering van mooie schoenen

Duidelijke omschrijving en prima kwaliteit en prijs.

Prima geregeld duidelijk goede communicatie

Goede ervaring duidelijk afspraken nakomen

.prima

Mooie merken. Snel, netjes verpakt en voordelig

Mooie website met uitgebreid assortiment

Goede merken en veel modellen. Leuke sale met mooie aanbiedingen . Goede communicatie en snelle attente levering.

TOP service

Witte boots besteld. Helaas met een beschadiging ontvangen. Dezelfde dag nog reactie voor een oplossing!

Super geregeld.. goede communicatie

Mijn maat was eerst niet aanwezig maar binnen een paar dagen had ik de schoenen en riem al in huis.

top ervaring

alles ging heel vlot en ben erg blij met mn schoenen!!

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en een persoonlijk jaartje erbij erg leuk!

Goede, vriendelijke en snelle service. Mijn laarzen retour gestuurd, maar dat ligt aan mijn voeten, niet aan de Roos!

Zeer correct en snelle verzending.

Nvt

Geweldige service

Schoenen besteld en betaald. Netjes bericht gehad over de status van mijn bestelling, niet leverbaar maar besteld bij leverancier. Paar dagen later bestelling in huis. Ook netjes groen verzonden zoals aangegeven. Top service! Ik ben er blij mee!

Perfecte match

Snelle en duurzame levering ondanks dat ze het zelf niet op voorraad hebben. Zeer blij met mijn Floris van Bommels.

Top service!

Woensdag besteld en volgende dag al in huis, ook nog eens met gratis schoenspray en persoonlijk kaartje. Erg goeie service!

Prima.

Fijne schoenen, snelle levering.

SNELLE levering, helaas moeten retourneren ivm pasvorm. SNELLE terugstorting, super service dus

Easy to order and fast delivery

I had a very good experience with the De Roos Schoenen online shop. The shoes I bought correspond to my expectation, the size fits. The delivery was very quick. I can recommend the De Roos Schoenen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en snelle levering, top!

Prima service en op de fiets gebracht!

Super mooie schoen en leuke service!

Super levering goede kwaliteit en aardige werknemers

Top zaak

Snel geleverd, mooie schoenen, goede prijs. Voor mij een topper.

al het beste

altijd mijn plezier.

Een al ingekorte riem door vorige klant

Ik bestelde een Floris van Bommel riem maat 95. Ik kreeg een riem met (officieel) maat 115. Deze riem was echter al ingekort door een vorige klant. De riem was veel te kort. Er zaten geen boekjes bij. Jammer. Wel netjes geld terug gekregen. Dit moet gezegd. Ik ga ervan uit dat dit een eenmalige fout is geweest. Wel snelle service. Dus alsnog wel aan te bevelen Daarna riem besteld (maat 95) bij de echte Floris winkel en die was direct goed.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda