Heb de schoenen terug moeten sturen. Helaas kon ik niet in de schoenen komen. Nu afwachten op de afhandeling. Met vriendelijke groet, Yvonne Brokelman

Beetje jammer niet tijdig gewaarschuwd.

Heel jammer dat ze ons niets hebben laten weten dat de schoenen niet voorradig waren. Hadden een mail gestuurd en daar ook geen antwoord op gekregen, dus daarom na 1 week maar eens gebeld.

Alles naar wensen

Goede service, Top

Prima service,snelle levering

Schoenen waren snel geleverd. Top service.

Heel positief

Ik heb de schoenen keurig netjes verpakt ontvangen!

Ik heb ze nog niet ontvangen

Nog geen schoenen geleverd???

Teleurstellend: levering volgende dag wordt levering na 8 dagen!

Om de lokale winkelier te steunen kocht ik een paar laarzen bij De Roos. Beloofd werd: bestelling voor 16.00 uur, levering volgende dag. Helaas werden de laarzen na 8 dagen afgeleverd. Enerzijds omdat ze toch niet op voorraad waren en anderzijds omdat het transport lang heeft geduurd, en dat terwijl ik op loopafstand van De Roos woon. Al met al een teleurstellende ervaring. Ik had beter bij een grotere, landelijke schoenenleverancier kunnen bestellen dan waren de laarzen eerder aangekomen.

Niks geleverd ...!

Al 4x bericht ontvangen dat eea morgen geleverd wordt en dan weer niks. WAARDELOOS.

Op zich ok.

Jammer dat op de site staat dat de dubarry olive laarzen van nubuck zijn, maar dat dat niet zo is.

Jammer dat mijn. Maat er niet meer was

Prima zaak en goede prijzen

Prima schoenen en goede prijzen

Op tijd geleverd

Top Ga zo door

Geweldige service

mooi klein bedrijf die we moeten steunen in deze tijd

duidelijk en snel..

Uitstekend goede service snelle levering

Voor mij geen Roos schoenen meer!

Ze hebben een prachtige website met mooie schoenen! Maar wat erg vreemd is dat de schoenen op voorraad staan, maar erg vervelend dat de schoenen vervolgens besteld moeten worden uit de fabriek! Ik zou zeggen zet dat er dan eerlijk bij zo dat de klant niet lang hoeft te wachten waar wel voor is betaald!! Voor mij geen Roos schoenen meer! Ook geen aanbevelingen voor familie en vrienden en kennissen!

Snel en duurzaam

Mijn bestelling werd op milieuvriendelijke wijze geleverd door Fietskoerier. Via Track & Trace werd ik uitstekend op de hoogte gehouden

Goede informatievoorziening prettige manier van benaderen.

Goede service en mooie collectie

Prima en snelle dienstverlening.

Geïnteresseerd en adviserend, snelle levering.

Bestelling nog niet binnen

Kan nog geen ervaring delen omdat de bestelling nog niet binnen is.

Snel antwoord op vragen

Ondanks dat de bestelling even op zich liet wachten, is daar goed over gecommuniceerd en kreeg ik snel reactie op vragen. Bestelling is goed verlopen, en tof dat het met een fietskoerier was ipv bestelbusjes post.

Aan te bevelen

Schoenen besteld maar bleken niet voorradig. De winkel informeert je keurig dat ze worden besteld bij leverancier. Na een paar dagen uiteindelijke bezorging. Kan alleen maar positief zijn over deze winkel. Ga zo door!

Helaas waren de laarzen te klein, maar met 1 telefoontje naar de winkel en ik was daarna nog steeds erg positief. Hoop dat de nieuwe wel gaan passen. Dat is een nadeel aan online schoenen kopen.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda