Super mooie schoenen, snelle levering

Super snel!!

Goede en snelle levering. Hekaas waren de laarzen niet goed. Maar lag niet aan de winkel.

Service voldoet!

Prima kwaliteit product. Ondanks dat er stond dat het product op voorraad was moest het ergens anders worden besteld, waardoor de levering later plaatsvond. De schoendoos was enkel met een dun papiertje verpakt, gelukkig in mijn geval geen schade aan de schoenen, maar kan me voorstellen dat dit wel kan gebeuren. Duidelijke website en over de vertraging werd ik netjes en duidelijk geïnformeerd!

Super blij met de schoenen!

Super blij met de schoenen, snelle en duurzame levering!

super snelle service

Snelle levering, ook duurzaam met fietskoerier! Happy met de mooie cognac kleurige Via Vai boots.

Fantastische

Alles was prima geregeld, 1 dag later dan normaal, maar dat waren de weersomstandigheden. Goed verpakt, perfecte service. Mijn Man is erg tevreden over de schoenen. Hartelijk dank, Met vriendelijke groet, M.C.Bontenbal-Hortensius

Zeer goed!!

Snelle levering en mooie laarsjes!!

Goede, snelle service.

Laarsjes online besteld. Hele goede korting maar ze waren helaas te groot en te wijd. Kleinere maat was geen optie want de wijdte was verkeerd. Hele snelle levering. Mooi verpakt en vriendelijk, handgeschreven kaartje erbij. Dat scheidt het kaf van het koren. Chapeau!

Zeer goed!

Prima site, goede communicatie! Helaas waren de schoenen te klein, retour gestuurd en snel een creditnota ontvangen.

Prima eerste kennismaking

Voor de eerste keer besteld bij de Roos. Prima service en keurig op tijd aangeleverd.

perfecte afhandeling van een probleem met de bestelling

Is niet het laatste paar schoenen dat ik zal kopen bij De Roos

Bedankt voor het persoonlijke kaartje!

De volhouder wint

Heeft vrij lang geduurd, maar uiteindelijk gelukt. Nog bedankt voor de spray.

Oke

Jammer dat ik wat langer moest wachten, want niet in voorraad! Verder prima!

Nette klantenservice

Prettige ervaring met klantenservice. Schoenen conform site. Persoonlijke boodschap

Leuke schoenen, mooie prijs

Ruim assortiment, snelle levering, gewoon goed

superservice

Levering had wat vertraging owv niet beschikbaar zijn van maat, maar toch nog snel geschakeld en binnen de paar dagen levering ontvangen !!!

Zeer snelle levering. Mooie kwaliteit!

Ook in coronatijd een mooie selectie van o.a. Paul Green. Een zeer snelle levering. Ik ben zeer tevreden!

Heel goed, goede service en snelle afhandeling, ik ben zeer tevreden.

Zie hierboven.

snelle levering in mooie doos en top laarsjes

mooie collectie waaruit ik een paar super toffe laarsjes heb besteld die snel werden geleverd in een mooie doos

Je bestelt iets en dat krijg je snel.

Je zoekt iets uit en je bestelt het, allemaal heel makkelijk. En niet veel later heb je het binnen (zondag besteld, dinsdag binnen).

Snel gereageerd

Gewoon goed.

Super fijn bedrijf

Een super fijn bedrijf en een snelle levering Top

Goed op de hoogte gehouden van de stappen. Open en transparante communicatie.

Goed geregeld!, bestellen en ophalen

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda