Het kan niet makkelijker en meer klantvriendelijk zijn

Misschieen een aanbeveling: het duurt wat langer dan 5 ninuten om de vragenlijst te beantwoorden...

Snel en gemakkelijk

Gemakkelijke

Gemakkelijk, ivm werk, werkgever was het me wat onduidelijk telefonisch heel vriendelijk mijn vraag beantwoord. We zijn namelijk gepensioneerden.

Goed.

Snelle verwerking. Goed aangehad. Tevreden

Zeer snelle afhandeling om formulier te bekomen

gemakkelijk om alles correct in te vullen en ook heel duidelijk

Handig, soms wat onduidelijk

Is een gemakkelijk in te vullen . Doch doordat we gepensioneerden zijn was het niet duidelijk wat we moesten invullen bij werkgever. Doch telefonisch zeer vriendelijk ons geholpen.

slecht

Veel te duur (30 euro i.p.v. 14 dollar) Onjuiste info: ik kon zogezegd ook voor een tweede reiziger een esta-visum aanvragen en dat was niet het geval. Bovendien heb ik daar veel tijd mee verloren. Dan hebben jullie ook nog eens een verkeerd Belgisch adres voor mij op de applicatie gezet.

Snel goed eenvoudig

Duidelijk wat je moet uploaden. gelijk bevestigingsmail en snelle verwerking. Binnen 3 dagen Visum per mail en origineel de dag nadien.

Vlot maar duur

Via de ambassade kan je het voor de helft van het geld en net zo snel doen. Het is dat ik daar te laat ben achtergekomen. Zonde.

snel en accuraat

even googlen en even later al voorelkaar

Snel en eenvoudig

Voor de eerste maal gebruikt van Evisumservice. Snelle, eenvoudige en correcte afhandeling.

Perfect!

Zelf was het ons niet meer gelukt om een e-visum te krijgen, vanwege problemen op de officiele website. Gelukkig met hulp van Evisumservice alsnog op tijd een e-visum ontvangen.

snel, juist en correcte afhandeling. Geen blabla maar actie. Perfect.

correct en snel, duurder dan 14$ maar goedkoper dan veel anderen

ging snel en coorect

alles is heel vlot verlopen alleen heb ik geen factuur ontvangen (of gevonden) en die heb ik nodig aangezien het om een zakenreis gaat

Vlotte werking

Duidelijk en snel

Alles ging heel vlotjes maar helaas zijn jullie wel dubbel zo duur als een andere site waar mijn vrienden maar USD 14 betaalden en wij €29 🤔😕

Prima. Snel en correct

Snel afgehandeld.

Alles vlot verlopen

Ik kreeg heel snel een antwoord, dat was de voornaamste. Voor de rest goed werk, mensen.

Zeer vlotte afwerking

Correct en duidelijk...

perfecte dienstverlening

Ik heb een aantal dagen moeten wachten op mijn Esta, maar kreeg aan de telefoon de info die ik nodig had.

Uitstekend !!! Sneller en vlotte kan niet !!!

Ik heb juist een heel positieve ervaring met evisumservice. Heel vlot en heel snel heb ik mijn esta ontvangen.

Snelle aflevering

Binnen de 24u ok!

heel goede service

ik vulde het e-formulier in maar vergat enkele gegevens in te vullen maar kon deze via mail door jullie laten aanvullen waardoor de visumaanvraag binnen enkele uren kon worden goedgekeurd

Uitstekend!

Goede informatie op de site. Keurige opvolging. Probleemloze aflevering van het gevraagde document!

Arnhemseweg 2

3817 CH Amersfoort