Hi Robert, Bedankt voor je review!. Als je met vragen zit, kun je ze altijd aan ons stellen! Groeten team de Printerstore
Leuk dat je zo enthousiast bent geworden! We proberen inderdaad voor iedereen een oplossing op maat te vinden. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag! Fijne dag! Groeten team de Printerstore
Goedemorgen Michel, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service die wij verleend hebben! We proberen voor elke klant een oplossing op maat te vinden, goed om te horen dat de HP Color LaserJet Pro M479fdn het beste bij jou past. Als je nog vragen hebt, kun je ons altijd bereiken! Met vriendelijke groet, Nick van de Printerstore
Goedemiddag Harma, Goed om te horen dat je de juiste printer hebt gevonden! Wij zijn blij dat we hebben bij kunnen dragen aan het behalen van jouw doel. Je weet ons te vinden wanneer je ergens hulp bij nodig hebt! Met vriendelijke groet, Nick van de Printerstore