Geweldige service, goede producten en snelle levering!

Gewoon perfect!

Bijna helemaal goed

Snelle verzending zoals beloofd, aanbrengen supermakkelijk en helemaal bubbelvrij. Helaas “knipt” de zwarte rand zowel links als rechts een halve mm van het zichtbare deel van het scherm af. Het is geen kwestie van uitlijnen want hij is aan beide kanten te smal. Kleinigheidje maar net net niet 100%.

Topqualiteit

Glaasje past erg goed en bedekt het hele scherm . Goeie kwaliteit . Moest deze stuk gaan bestel ik meteen dezelfde .

Betrouwbaar bedrijf Snelle levering

Uitstekende service,snel geleverd

snelle verzending en levering, foutief bestelde product terug genomen met snelle terug betaling, perfect

werd bijna direct na bestellen verzonden

uitstekende service

Alles volgens afspraak

Goede service!

Ik had een protector besteld voor mijn oneplus 7 pro kreeg de protector helaas binnen met een barst. Na een mailtje kreeg ik netjes een nieuwe toegestuurd.

perfecte service na foute bestelling

ik had een fout type telefoonglaasje besteld en binnen de week waren zowel de retourzending als het correcte product geleverd. Het glaasje past ook perfect en het aanraakscherm werkt zelfs beter dan voordien met een plastic cover

Slechte plak

Telefoonglaasje volgens instructie aangebracht. Wat opvalt is dat glaasje bij de randen en hoeken slecht plakt waardoor er luchtbellen blijven zitten. Ondanks poetsen, wrijven, aanduwen laat het toch steeds weer los en komt er weer lucht onder. Inmiddels keurig benaderd door klantenservice en krijg nieuw glaasje toegezonden! Nette service en daarmee beoordeling aangepast.

Snelle levering, maar ook uitstekende klantenservice.

Screenprotector was snel geleverd, maar ging ook in het gebruik al snel kapot. Dit is door de klantenservice echter snel en adequaat opgelost door zonder problemen een nieuwe te sturen. Daarbij houden ze zelf ook in de gaten of de afwikkeling naar tevredenheid is. Top!

Bevalt prima, bestel er voor mijn dochter ook 1.

Ik heb het filmpje vooraf bekeken, maar het aanbrengen is een makkie. Vlotte bezorging. En je hebt in gebruik er geen weet van, dat er iets op je scherm zit. Ga er nog 1 bestellen, ook voor mijn dochter.

Service met een grote S

Niet alleen een snelle levering, maar ook zeer goede service. Laatst had ik drie artikelen besteld, maar per abuis maar twee geleverd gekregen. Een mailtje naar de klantenservice was voldoende om de volgende dag zonder moeilijkheden alsnog alles te ontvangen. TOP!

Pakketje zit wel goed in elkaar met de doekjes, wel echt jammer dat de randjes niet volledig plakken.

Voor oppo Nero z .past perfect

Lastig installeren

Wat simpele kit. Enkel een droog en een nat doekje, geen sticker, geen bevestigingsstickers, ... Heb doorgaans nooit last met het installeren van screenprotectors, maar bij die van Telefoonglaasje heeft het me 10min gekost en zitten er nu toch twee luchtbelletjes. EDIT: Ik heb zéér spoedig hulp gekregen van hun klantenservice, sterk pluspunt! Genereus geholpen, bedankt!

Niet best

Het glaasje is veel te dik voor de samsung s9 plus, de toetsen werken niet goed meer. Dus er weer afgehaald. Zonde van het geld.

past perfekt

vlug geleverd en gemakkelijk geplaast.

Prima pasvorm

Goed passend glazen bescherming voor de mobiel. Prima te plaatsen met de bijgeleverde adapter. Cliche::fluitje van een cent.

Erg goed geholpen, eerlijke oplossingen

Product was niet zoals verwacht, heel netjes geld teruggekregen. Extreem snelle mail reacties.

Was snel binnen en makkelijk op te plakken adhv het instructiefilmpjes. Blij mee!

Gezocht, gevonden, gelerverd

Precies zo l s vermeld staat wordt er geleverd. Protectie glas voor S9 besteld, na 22.00 staat netjes vermeld 1 dag duurde. Bij verzenden netjes een email, en geleverd netjes de betreffende dag. Tevreden.

Geweldige service

Super klantenservice zonder het bekende spreekwoord te gebruiken.Niet ...... doen.

Super snelle levering en exact wat ik besteld heb

Goed product, duidelijke handleiding. Ben er erg blij mee👍

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!