goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veilig verpakt, op tijd bezorgd en alles intact. Goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte service. Zeer tevreden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en fijn product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben niet iemand die snel 5 sterren geeft, er blijft namelijk altijd wel iets ter verbetering staan. Hoewel de gebruikerservaring van het bestellen en navenant de opvolging daarvan soepel verliep, is het met name de Customer Service waar ik mijn 5 sterren op laat baseren. Het is namelijk eerder voorgekomen dat Telefoonglaasje mij heeft laten zien, dat de klant koning is. Deze laatste keer drukte ik een barst in het glaasje welke ik had besteld. Vervelend en zonder daar direct een nieuw glaasje voor te vragen (het is wellicht mijn lompheid OF onmenselijke natuurlijke kracht die het glaasje aanduwt op de telefoon), gaf ik aan dat dit wel erg snel gebeurde. Na het mailen van 'Exhibit A', oftewel het bewijslast van de breuk, werd er zonder twijfelen vanuit Telefoonglaasje een oplossing aangeboden, namelijk het vervangen van het glas EN zelfs met een hogere kwaliteit. Kijk dan snap je het en hopelijk zal deze review bijdragen aan de kredietwaardigheid EN meer klanten. Trustpilot Kies land Nederland Over ons Over Trustpilot Werken bij Trustpilot Contact Blog Pers Community Vertrouw in reviews Support Center Inloggen Aanmelden Chrome App Bedrijven Trustpilot Business Producten Pakketten & Tarieven Bedrijf Login Volg ons op Privacybeleid Gebruikersvoorwaarden Gebruikersrichtlijnen Systeemstatus © 2019 Trustpilot A/S. Alle rechten voorbehouden. Cookies helpen ons je ervaring te optimaliseren. Ze worden bovendien gebruikt voor statistieken, social

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service, geweldig meedenken met de wens van de consument. Vriendelijk geholpen. Als digibeet heb ik het verkeerde glaasje besteld, maar deze is zonder problemen kosteloos geruild. Daarna had is een ander schermpje besteld waar ik niet tevreden over was en deze is ook weer kosteloos vervangen... topbedrijf! Vriendelijk geholpen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Reageren direct je mail en handelen problemen netjes af.

Het product zelf. De lijm laag is minimaal en niet van goeie kwaliteit!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima en snelle gratis levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en netjes opgelost na schade

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Topservice

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie, correcte tussenkomst bij problemen en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en correct

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie service. Aardige mensen. Eerst had ik er wat problemen mee is goed opgelost door de goeie service

Niet

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling was er snel

Glas plaatje was na 1 dag gebruik al kapot. Zit een barst onder in.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, perfect product. Screenprotector met aanbrenghulp, erg makkelijk aan te brengen, werkt perfect. Erg blij mee.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering top service

Zo doorgaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering tegen een goede prijs

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

trok op niks glas na 1 min eraf gevallen. brol! ' samsung s9)

stop gewoon sluit het bedrijf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed product> ontvangt wat beschreven staat. snel geleverd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levertijd naar België was normaal. Product goed en onbeschadigd ontvangen

Graag de exacte afmetingen van screenprotector melden. Deze is echt te klein. Zeker 4mm langs alle kanten. Mijn vorige was groter. Spijtig....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij aanbrengen telefoonglaasje was barstje ontstaan. Na melding kreeg ik meteen een nieuwe. Top!

Ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Niks te klagen perfecte service

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!